Agenda van Jo Suijkerbuijk

Jo Suijkerbuijk
http://www.spiritueelcentrumrucphen.nl/
Spirituele beurs, cursussen innerlijke verdieping, huiskameravonden, persoonlijk consulten
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Rucphen
klik hier
http://twitter.com/Josuijkerbuijk
www.facebook.com/SpiritueelCentrumRucphen

Spiriteel Centrum Rucphen presensteert:

Één maal per jaar organiseer ik een fantastische kwalitatief hoogstaande Spirituele Beurs! Met landelijke discipline's. Veel variatie in het aanbod. Gratis lezingen over 'de nieuwe tijd',  meditaties, gratis workshops en lezingen. Een dagje uit voor het hele gezin. Buiten een grote speeltuin en ballenbak voor de kinderen. 

Cursussen Innerlijke Verdieping: Een wekelijkse cursus waarin je leert  contact te krijgen met jezelf. De verbinding met het zelf versterkt, verbreedt. En je leert allerhande technieken om in contact te komen met je heldere vermogens. Helderziendheid, voelen, weten, ruiken proeven alles komt aan bod! Het is vooral verrijkend en een erg gezellige avond.

Huiskameravonden: Ik kom bij je thuis om een avond inzichten over jezelf te geven middels astrologie, je in contact te brengen met je gids middels channeling en boodschappen over te brengen van dierbare familie die over zijn. Heel interessante avond om eens te doen met een groepje vriendinnen of familie. Het geeft je inzicht en helderheid over zo ongeveer alles waar je mee kan zitten. (8 tot 15 personen).

Persoonlijke Sessie: Of je komt naar mij! En je krijgt meer dan een uur informatie over jouw incarnatie, vorige incarnaties. Jouw gids(en). Je taak hier op aarde. En antwoord op alle denkbare vragen.

Regelmatig: Spirituele vakanties/weekenden.

kijk eens even op: www.spiritueelcentrumrucphen.nl

 

 

 

 

Inhoud syndiceren