Agenda van Sinka 't Hooft-Benne

Sinka 't Hooft-Benne
Sinka 't Hooft-Benne

sinkaatauthentic-me .nl

http://www.sinka-thooftbenne.nl
lichttaal, transmissies, ademhaling, transformatie, healing, activatie, coderingen, één op één, groepsbijeenkomst
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Numansdorp
klik hier

http://www.sinka-thooftbenne.nl/nieuwsbrieven


LICHTTAAL TRANSMISSIES

 • Eén op één

  • Bij de één op één sessies wordt met een inleidend gesprek het thema van die sessie bepaald. Hierbij kun je zelf aangeven waarvoor je meer helderheid, heelheid en/of expansie of anders wilt ontvangen. Je bent hierbij zelf degene die de richting aangeeft en in het gesprek wordt er al het één en ander ingang gezet. Dan kun je plaatsnemen op de behandeltafel en wordt de transmissie ingeleidt met een korte ademsessie waarna de Transmissie begint.

   • Tijdens de Transmissie kan er gezongen, gesproken, in de lucht en/of op papier getekend worden. Tevens kunnen er onherkenbare woorden en geluiden gemaakt worden en wordt er meestal ook een bepaalde periode met de armen bewogen (energie geschoond). Ook kan het zijn dat ik gebruik maak van instrumenten, zoals een tingha of koshi chimes.
   • Je wordt gevraagd om te letten op wat je voelt en waarneemt. Het kan zijn dat je tintelingen door je lichaam voelt stromen of op een bepaalde plek (chakra's bijvoorbeeld). Ook kunnen er bepaalde gedachten langs komen, of bepaalde herinneringen. Het kan zijn dat je beelden of kleuren ziet, of dat je een bepaalde geur waarneemt die niet fysiek in de ruimte aanwezig is. Er kan ook een plek op je lichaam zijn waar je een bepaalde druk of pijn ervaart. 
   • De transmissie duurt ongeveer 10 tot 30 minuten, afhankelijk van de situatie. 
  • Elke dinsdag, woensdag of donderdag op afspraak of eventueel op een ander moment in overleg.
Inhoud syndiceren