Agenda van Nina Judin

Agenda van Simperi
Nina Judin

hellosimperiatgmail .com

http://www.simperi.nl
energetische healing, spirit mentoring, sjamanisme
persoonlijke groei
Noord-Holland
Amsterdam / Abcoude
https://www.instagram.com/plantspirithealing/
https://nl.pinterest.com/SimperiPins/

http://eepurl.com/bwXtFH


Contact met de Natuur, de Bron, je Zelf

Je enerige in balans. Je kan meedoen, bijdragen, stralen – uit je Zélf!
Hoe? Door eerst thuiskomen bij jezelf.

Je bent welkom voor een holistische massage met warme, zachtjes geurende olie, of een energetische healing (sjamanistische visie).
Voor diepere inzicht in spirituële materie kan je terecht in mentoring. Ik organiseer ook groepsgesprekken, de Gatherings.

Over Simperi

Simperi is de naam die ik mijzelf gaf toen ik 5 jaar oud was. Officieel heet ik Nina Judin. Ik ben ook Surya – sanskrit voor de Zon.

Ik luister graag naar het diepere verhaal en kijk intuitief én analytsich naar het totaalbeeld. Persoonlijke verhalen en ervaringen zijn veilig bij mij, want naast het healerschap ben ik een Beschermer. Door ‘mijn’ creativiteit en visionaire eigenschappen komen de mogelijke oplossingen aan het licht en zijn voor jou om aan te pakken.

Mijn holistische healing praktijk is gebaseerd op een amalgaam van 20+ jaar persoonlijke ontwikkeling op het gebied van energieën en de spirit wereld – sjamanisme, kruidengeneeskunde en energiewerk.

Ik kom oorspronkelijk uit Finland,  en woon nu in Amsterdam (en in de Auvergne, Frankrijk). Mijn passies zijn kruidengeneeskunde, planten en natuur, spirituële ontwikkeling en het herstellen van harmonie en vitaliteit.

 

Inhoud syndiceren