Agenda van Alice Elisabeth Watervoort-Jongen

Spirituele Praktijk - Alice Watervoort, 'Healing Angels'
Alice Watervoort

a .healingangelsatgmail .com

http://www.healing-angels.nl
IET®-Integrated Energy Therapy en Opleiding Soul Body Fusion® Practitioner: Engelen Helen,Munay Ki,Mediteren,De Baarmoeder Rite,Ama Deus
persoonlijke groei
Limburg
Brunssum
klik hier

IET® Therapist/ Master-Instructor


Spirituele Praktijk - Alice Watervoort

Holistische Healing Behandeling.

I.E.T - Integrated Energy Therapy ® - grondlegger Stevan Thayer, is een krachtige energetische healing techniek. Deze verhogend 'energie healing' is aangepast aan het versneld evolutieproces van de mensheid. Je klachten kunnen zowel fysiek, emotioneel, mentaal en op karmisch niveau losgelaten en geheeld worden met tevens een healing op de aura en chakra´s van ons energetisch lichaam.

SBF - Soul Body Fusion® van Jonette Crowley uit de VS. Tijdens het geven van SBF gaan we energie van de Ziel uitnodigen om meer te integreren tot in je lichaamscellen, waarmee lichaams klachten/blokkades op alle niveaus kunnen worden opgelost. 

Reiki - Usui Systeem behandeling voor je lichaam en geest in volmaaktheid te laten samenwerken voor optimale gezondheid. Sta door de behandeling in je eigen kracht en ontvang natuurlijke genezing. 

Spirituele Cursussen/Workshops

* I.E.T® Helen met Energie van de Engelen. 

Eéndaagse workshop: ' Engelen Helen '

Ontmoet, maak contact en werk met deze ‘ 9 Wonderbaarlijke Helende Engelen ’. Iedere Helende Aartsengel staat voor een cellulair gebied, die in verbinding staan met de chakra´s en aura, er wordt samen aan je eigen vermogend  ‘Zelf Heling’ proces gewerkt.

Incl: Certificaat en Leer/Oefenboek.

 

*Life Online - I.E.T.  Helen met Energie van de Engelen

thuis kan je deze workshop volgen. We werken precies hetzelfde samen als bij de dag workshop. Het verschil is alleen dat jij thuis bent en ik in de workshop ruimte aanwezig ben. We communiceren via een veilige life streaming waar cursisten en ik bij elkaar zijn in een virtuele workshop ruimte.

*Opleiding IET-Basis, Integrated Energy Therapy, Holistic Healing. 

 

* Leer Mediteren.

Mediteren is een ontspannende manier om te werken aan lichaamelijk en geestelijke gezondheid. Het opent de deur naar een dieper bewustzijn, heling, innerlijke rust en vrede vooral in deze dynamische maatschappij. Leer: gronden, ontspannen, ademhaling-oefeningen en je af te stemmen op hogere energieën en mediteren op een veilige manier. De meditaties vinden plaats in een warme spirituele sfeer.

 

* Munay- Ki.

Sjamanistische Healing:

De '9 Inwijdingen v.d. Munay-Ki', het Helingspad v.d. Inca's. Deze initiaties zijn energietransmissies die jou lichtend energieveld reinigen en ontdoen van psychische slib. En wonden helen uit ons verleden, onze kindertijd en onze voorouders.

Ze helpen je om gezond, lichter en vreugdevoller in het leven te staan. Na het ontvangen van deze 9 inwijdingen ben je een 'Hoeder van de Aarde' en mag je ze doorgeven aan anderen.

Munay Ki cursus met incl.: Certificaat, Les-Lees materiaal, Pi-Stone, 2 Cd's en 1 Dvd.

* Inwijdingen volgens de normen van Alberto Villoldo.

* Aanrader boek: " De Hoeders van de Aarde '' - Alberto Villoldo.

 

NIEUW! *De Rite van de Baarmoeder - The Rite of the Womb van Marcela Lobos. en het  *Ama Deus: Sjamanistisch healing systeem van de Guarani Indianen. 

 

*Optie:Spirituele Centra´s en praktijken kunnen mij tevens benaderen voor het geven van deze spirituele cursussen/workshops.

*Aanvraag, bespreken voor planning van andere datums.

*Geregistreerd: IET® Therapeut/ Master-Instructor bij ‘The Center of Being’ Stevan J.Thayer. *Geregistreed Practitioner & Teacher bij Jonette Crowley. * Geregistreed op de lijst van de Womb Keepers. * Aangesloten bij beroepsvereniging: CAT - Collectief Alternatieve Therapeuten.

Warme groet, Alice.

healing-angels.nl  en  facebook.com/healingangelsenergie

 

 

Evenementen

Inhoud syndiceren
URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage Categorie
11/09/21 Opleiding IET-Basis, Integrated Energy Therapy® - Holistic Healing Alice Watervoort Vondelstraat 22b, 6445 AK Brunssum € 145,00 persoonlijke groei