Agenda van Alice Elisabeth Watervoort-Jongen

Spirituele Praktijk - Alice Watervoort, 'Healing Angels'
Alice Watervoort

a .healingangelsatgmail .com

http://www.healing-angels.nl
IET®-Integrated Energy Therapy - Holistic Healing en Soul Body Fusion®. Workshops: Engelen Helen,Munay Ki,Mediteren,De Baarmoeder Rite,Ama Deus
persoonlijke groei
Limburg
Brunssum

IET® Therapist/ Master-Instructor


Spirituele Praktijk - Alice Watervoort, Holistische Healing.

I.E.T - Integrated Energy Therapy ® - grondlegger Stevan Thayer, is een krachtige energetische healing techniek. Deze verhogend 'energie healing' is aangepast aan het versneld evolutieproces van de mensheid. Je klachten kunnen zowel fysiek, emotioneel, mentaal en op karmisch niveau losgelaten en geheeld worden met tevens een healing op de aura en chakra´s van ons energetisch lichaam.

SBF - Soul Body Fusion ® van Jonette Crowley uit de VS. Tijdens het geven van SBF gaan we energie van de Ziel uitnodigen om meer te integreren tot in je lichaamscellen, waarmee blokkades op alle niveaus kunnen worden opgelost. 

 

 

Spirituele Cursussen/Workshops

* I.E.T® Helen met Energie van de Engelen.

Eéndaagse workshop: ' Engelen Helen '

Ontmoet, maak contact en werk met deze ‘ 9 Wonderbaarlijke Helende Engelen ’. Iedere Helende Aartsengel staat voor een cellulair gebied, die in verbinding staan met de chakra´s en aura, er wordt samen aan je eigen vermogend  ‘Zelf Heling’ proces gewerkt.

Incl: Certificaat en Leer/Oefenboek.

 

* Leer Mediteren.

Mediteren is een ontspannende manier om te werken aan lichaamelijk en geestelijke gezondheid. Het opent de deur naar een dieper bewustzijn, heling, innerlijke rust en vrede vooral in deze dynamische maatschappij. Leer: gronden, ontspannen, ademhaling-oefeningen en je af te stemmen op hogere energieën en mediteren op een veilige manier. De meditaties vinden plaats in een warme spirituele sfeer.

 

* Munay- Ki.

Sjamanistische Healing:

De '9 Inwijdingen v.d. Munay-Ki', het Helingspad v.d. Inca's. Deze initiaties zijn energietransmissies die jou lichtend energieveld reinigen en ontdoen van psychische slib. En wonden helen uit ons verleden, onze kindertijd en onze voorouders.

Ze helpen je om gezond, lichter en vreugdevoller in het leven te staan. Na het ontvangen van deze 9 inwijdingen ben je een 'Hoeder van de Aarde' en mag je ze doorgeven aan anderen.

Munay Ki cursus met incl.: Certificaat, Les-Lees materiaal, Pi-Stone, 2 Cd's en 1 Dvd.

* Inwijdingen volgens de normen van Alberto Villoldo.

* Aanrader boek: " De Hoeders van de Aarde '' - Alberto Villoldo.

 

NIEUW! *De Rite van de Baarmoeder - The Rite of the Womb van Marcela Lobos. en het  *Ama Deus: Sjamanistisch healing systeem van de Guarani Indianen. 

 

* Optie:Spirituele Centra´s en praktijken kunnen mij tevens benaderen voor het geven van deze spirituele cursussen/workshops.

* Aanvraag, bespreken voor planning van andere datums.

* Geregistreerd: IET® Therapeut/ Master-Instructor bij ‘The Center of Being’ Stevan J.Thayer. * Geregistreed op de lijst van de Womb Keepers. * Aangesloten bij beroepsvereniging: CAT - Collectief Alternatieve Therapeuten.

 

Hartegroet, Alice.

healing-angels.nl

facebook.com/healingangelsenergie

 

 

Inhoud syndiceren