Agenda van Rosaline Strating

ROSE-LINE REIZEN spirituele groepsreizen en workshops naar Krachtplaatsen in het buitenland
Rosaline Strating

contactatrose-linereizen .nl

http://www.rose-linereizen.nl
Spirituele Reizen & Workshops naar Krachtplaatsen in het buitenland
groepsreizen
HUIZEN

http://www.rose-linereizen.nl


`Be the change you want to see in the world`  Mahatma Ghandi

VOORSTELLEN: Na een reislustig leven als stewardess en  reisleidster wilde ik mijn sociale kwaliteiten meer vorm geven en ben HBO psychologie gaan studeren, om mensen te begeleiden om de lijn of draad van hun leven weer op te pakken. Maar sinds mijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela én een Maria Magdalena festival kreeg mijn passie voor reizen weer de overhand.       

Na een reis door Egypte zijn mijn spirituele gaven meer ontwaakt en begreep ik de betekenis van mijn naam: de rose lijn, want mijn levensdoel is verbinden! Sindsdien koos ik alleen nog maar voor reizen naar Krachtplaatsen, waar mijn hart & ziel warm van worden. Door mijn passie voor reizen & coachingswerk te combineren ben ik in mijn element en is het mijn intentie om mensen liefdevol te begeleiden op hun Levens-Reis !

REIZEN: Ondertussen versnelt de wereld om ons heen en wordt onze behoefte aan innerlijke rust en zingeving in ons leven dringender dan ooit. Wanneer jij dit ook zo ervaart, kun je ervoor kiezen mee op reis te gaan naar Krachtplaatsen, Sacred sites, want iets in jouw Ziel roept !             Waar het in wezen om gaat is onze Innerlijke reis, naar binnen toe, alvorens we letterlijk op reis gaan!  De kracht van heilige plaatsen, in combinatie met onze zuivere intenties, zijn belangrijk voor zowel healing van ons-Zelf als onze Planeet. Door jouw bewust-ZIJN te verhogen ontvang je antwoord van Spirit! Want… Aandacht is Liefde!  

In 2011 zijn er groepsreizen van max. 15 pers. naar:                                                        Spanje: Pelgrimstocht,  Frankrijk: Maria Magdalena & Katharen,  Engeland: Merlijn & Graancirkels,  Griekenland: Rondreis, Siberie: Rondreis olv Siberische Shamaan Ahamkara, Arizona USA: Hopi Indianen en 2 workshops in Griekenland: Sacred dances en Talentenspel.  Meer specifieke info omtrent data kun je lezen op http://www.roselinereizen.nl


 

Inhoud syndiceren