Agenda van René Meulenbeek

René Meulenbeek

infoatsoul-reiki .com

http://www.afstemmingen.com
afstemmingen, healing, energietherapie, opleiding energietherapeut, inwijding, soul reiki, reiki, energiewerk, energieën
persoonlijke groei
Gelderland
Steenderen
klik hier
See video

Energiemeester René Meulenbeek – Werken Met Universele Energieën

Onze reis naar de vijfde dimensie

Mijn naam is René Meulenbeek, en ik wil iets vertellen over mijn spirituele ontdekkingen. Een aantal jaren geleden kwam ik op mijn spirituele zoektocht een boekje tegen met de titel Eenheid, die ging over het verbinden met je Hoger Zelf. Een klein boekje maar, maar wel met veel oefeningen erin. Die ben ik gaan doen, en tot mijn eigen verrassing ging het me heel gemakkelijk af. Ik begon te praten en via mijn gevoelens met mijn Hoger Zelf te communiceren. Zo kreeg ik een steeds beter idee over de ziel die ik eigenlijk ben (en wij allemaal), over de hogere dimensies en wat er allemaal mogelijk is. Wat we kunnen verwachten van de reis die we allemaal aan het maken zijn naar de vijfde dimensie.

 

Spirituele energieën: de afstemmingen

Mijn interesses liggen o.a. op het gebied van spirituele energieën, en op een gegeven moment bleek dat ik via mijn Hoger Zelf in staat was energieën te channelen uit de hogere dimensies. En ook om ze zelf aan te passen aan mijn wensen, of voor een specifiek doel zoals healing. Daaruit zijn de afstemmingen voortgekomen: de naam voor deze energieën die ik van afstand aan mensen overdraag, en die ze dan op elk gewenst moment weer kunnen oproepen. Het is een soort energiedouche waarbij je hele aura en lichaam gevuld wordt met een bepaalde energie, en je daarna voor altijd met die energie verbonden bent. Afstemmingen.com is daarna de naam van de website geworden. En ik ben mezelf Energiemeester gaan noemen naar analogie van een Reikimeester.  

 

Soul Reiki

In de afgelopen jaren ben ik bezig geweest om vele verschillende energieën te ontwerpen en voor mijn website te beschrijven. Maar er kwam ook een belangrijke wens in me op: kan ik deze energieën niet ook als Reiki of Energiewerk beschikbaar maken, zodat mensen ze uit hun handen kunnen laten stromen en daarmee anderen of zichzelf een healing geven? Tot mijn grote voldoening is dat gelukt: de geboorte van Soul Reiki. Bij Soul Reiki maak je gebruik van de vele mogelijkheden die jij als ziel hebt. Door je te verbinden met je Hoger Zelf, wat in spiritueel opzicht op zichzelf al iets heel waardevols is, kun je ook gebruik maken van het vermogen van je ziel om energieën naar die plek te sturen waar ze het beste helend kunnen werken. En dat leer je met Soul Reiki.

 

De opleiding voor Soul Reiki Energietherapeut

Deze nieuwe vorm van Reiki, die heel veel mogelijkheden biedt, heb ik nu beschikbaar gemaakt als opleiding. Je kunt het helemaal voor jezelf (ook geschikt voor kinderen!) of voor je familie en vrienden doen, maar ook als je graag een energietherapeut wilt worden, met je eigen praktijk. Of natuurlijk als je al een therapeut bent, en je zou graag gebruik maken van de bijzondere mogelijkheden van Soul Reiki. Er zijn verschillende modules beschikbaar: om te beginnen is er de Basismodule, een hele mooie mix van verschillende Reiki Tools zoals Liefdes Handen, Harmonie Handen en Violette Straal Handen. Uitstekend geschikt voor wie met Soul Reiki een praktijk wil beginnen. Daarnaast zijn er nog een aantal interessante modules, zoals de Universele Stralen Module en de Lichaamssystemen Module. Voor informatie over Soul Reiki en de opleiding, de brochure of voor aanmelding bij de opleiding: je bent van harte welkom! infoatsoul-reiki .com.   

 

Informatie over de opleiding:

Naam docent: René Meulenbeek

Opleiding: Soul Reiki Energietherapeut

Module: Basismodule, Universele Stralen Module, Lichaamssystemen Module

Locatie: Mens & Intuïtie, Amersfoort (andere locaties mogelijk)

Aantal lesdagen: Basismodule: 4, USM: 3, LSM: 3

Prijs: Basismodule: 400 Euro. USM: 350 Euro, LSM 370

Websites: www.soul-reiki.com, www.afstemmingen.com, www.hospihealing.nl

Informatie: infoatsoul-reiki .com, infoatafstemmingen .com, infoathospihealing .nl

Inhoud syndiceren