Agenda van Peter Jonker

Agenda van Rara avis
Peter Jonker

infoatrara-avis .nl

http://www.rara-avis.nl
mindfulness, Stiltewandelingen, meditatie, retraites, coaching, training, Vogelspirit,
persoonlijke groei
Utrecht
Lage Vuursche
klik hier

http://rara-avis.nl/particulier/contact/


Bewustwording is de kern van alle activiteiten in het aanbod van Rara avis:

- door met Mindfulness te leren bewust te leven van moment tot moment,

- door tijdens Stiltewandelingen het contact met de natuur en jezelf aan te gaan,

- door in Coaching te onderzoeken welke belemmeringen jouw ‘leven in vrijheid’ in de weg staan en het ontdekken van individualiteit, authenticiteit en kracht.

Door het aanspreken van jou als compleet mens en het bewust verdiepen van gevoel en gevoelsleven groeit de verwondering over het bezit van unieke eigenschappen en talenten, ga je betekenis geven aan het leven en durf je stappen te zetten om lang gekoesterde wensen of ambities te gaan vervullen.

Resultaat: bewustwording, inzicht, beweging en balans in leven & werk.
Mijn fundament: enthousiasme, bezieling, echt luisteren, confronteren, transparantie en een rotsvast vertrouwen in ieders kracht en mogelijkheden om zelf keuzes te maken en richting aan het leven te geven.

De mens met zijn wezenskenmerken en oorspronkelijkheid boeit mij mateloos en de natuur is voor mij daarbij een onuitputtelijke bron van inspiratie, creativiteit en liefde.

Profiel Peter Jonker


Mijn naam is Peter Jonker (1960), ik studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool De Horst in Driebergen, volgde opleidingen aan de Academie voor Haptonomie in Doorn en op de docentenopleiding Omgangskunde aan de Hogeschool van Utrecht werd ik tevens gecertificeerd Trainer.

De post-HBO opleiding tot Mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht is de meest recente opleiding die ik gevolgd heb en waarmee ik mij nu gecertificeerd mindfulnesstrainer (VMBN Cat.1) mag noemen.

Naast deze reguliere opleidingen volgde ik meerdere workshops en cursussen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling: Emotioneel Lichaamwerk, Rebirthing, ‘Oerdansen’, ‘Leven in Vrijheid’, Ontwikkelingsgericht coachen en Biodanza.
Na een vast dienstverband van 21 jaar bij Amerpoort, waarvan de laatste 7 jaar als opleidingsfunctionaris, werk ik vanaf 1 januari 2008 geheel zelfstandig, als onafhankelijk trainer/coach.
Sinds januari 2004 sta ik geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, met “Rara avis” (KvK, nr. 32101416).

Evenementen

Inhoud syndiceren
URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage Categorie
24/02/19 Stiltewandeling Peter Jonker Lage Vuursche € 10,00 persoonlijke groei