Agenda van Peter Jonker

Agenda Stiltewandelingen
Peter Jonker

infoatdeliefdeskamer .nl

http://www.deliefdeskamer.nl
Stiltewandelingen, mindfulness, meditatie, retraites, coaching, training, De Liefdeskamer, Vogelspirit,
persoonlijke groei
Utrecht
Lage Vuursche
klik hier

http://deliefdeskamer.nl/contact


Bewustwording is de kern van alle activiteiten in het aanbod van De Liefdeskamer®:

- door met Mindfulness te leren bewust te leven van moment tot moment,

- door tijdens Stiltewandelingen het contact met de natuur en jezelf aan te gaan,

- door in Coaching te onderzoeken welke belemmeringen jouw ‘leven in vrijheid’ in de weg staan en het ontdekken van individualiteit, authenticiteit, kwetsbaarheid en kracht.

Door het aanspreken van jou als compleet mens en het bewust verdiepen van gevoel en gevoelsleven groeit de verwondering over het bezit van unieke eigenschappen en talenten, ga je betekenis geven aan het leven en durf je stappen te zetten om lang gekoesterde wensen of ambities te gaan vervullen.

Resultaat: bewustwording, inzicht, beweging en balans in leven & werk.
Mijn fundament: enthousiasme, bezieling, echt luisteren, confronteren, transparantie en een rotsvast vertrouwen in ieders kracht en mogelijkheden om zelf keuzes te maken en richting aan het leven te geven.

De mens met zijn wezenskenmerken en oorspronkelijkheid boeit mij mateloos en de natuur is voor mij daarbij een onuitputtelijke bron van inspiratie, creativiteit en liefde.

Profiel Peter Jonker


Mijn naam is Peter Jonker (1960), ik studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool De Horst in Driebergen, volgde opleidingen aan de Academie voor Haptonomie in Doorn en op de docentenopleiding Omgangskunde aan de Hogeschool van Utrecht werd ik tevens gecertificeerd Trainer.

Na de post-HBO opleiding tot Mindfulnesstrainer aan de Hogeschool Utrecht mag ik mij gecertificeerd mindfulnesstrainer noemen (VMBN Cat. 1).

Naast deze reguliere opleidingen volgde ik meerdere studies op het vlak van persoonlijke ontwikkeling: Emotioneel Lichaamswerk, Rebirthing, ‘Oerdansen’, ‘Leven in Vrijheid’, Ontwikkelingsgericht coachen, Integrale massage en Biodanza. Vanaf 2008 werk ik als onafhankelijk trainer/coach/docent/gids en sta ik geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met “De Liefdeskamer®” (KvK nr. 32101416).

Inhoud syndiceren