Agenda van Dorien Striekwold

Dorien Striekwold

praktijkzonnebloematgmail .com

https://praktijkzonnebloem.nl
Merkaba workshops en lezingen; Coaching; Natuurgeneeskundige therapie (healing, adem, voice dialogue, opstellingenwerk); Trainer pers.groei
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Geldrop

https://praktijkzonnebloem.nl/contact/


‘Ontluiken als een bloem, stralen als een zon’

Als trainercoachmerkaba leraaren natuurgeneeskundig therapeut van Praktijk Zonnebloem kan ik je begeleiden in consulten, workshops en lezingen naar meer bewustwording en spirituele groei. 

Workshops in de Meervoudige Merkaba Technieken

Als je verdieping in jezelf zoekt, een rustpunt, op zoek bent naar een stuk zingeving, naar je verbinding met God of de Bron of met hoe je het ook wilt noemen. Dan is mogelijk de workshop Meervoudige Merkaba Technieken iets voor jou. In een 3-daagse cursus leer je een eenvoudige doch zeer krachtige meditatie waarmee je je meer verbonden voelt met alles om je heen en Gods liefde, steun en heling heel concreet kunt gaan ervaren in je dagelijkse leven. Je kunt meer bij jezelf blijven en je energie beter op peil houden. Je bereidt je voor op je ascentie, je hemelvaart. Je gaat met hoge energieën werken en het is belangrijk dit stapsgewijs op te bouwen. Daarom zijn er een viertal niveaus in de workshops. Lees meer hierover op https://praktijkzonnebloem.nl/meervoudige-merkaba-technieken/.

Merkaba Lezingen

In de merkaba lezing ‘Sla jouw (engelen)vleugels uit! een interactieve merkaba lezing’ kun je kennismaken met merkaba technieken. Je krijgt gedegen uitleg over deze ascentietechnieken en we doen drie meditaties. Het zijn inspirerende middagen waar je ontspannen, verfrist en verruimd vandaan komt! Kijk op https://praktijkzonnebloem.nl/lezingen/ voor meer informatie en locaties/data. Of vraag of ik bij jou de lezing kom geven als je een leuke ruimte hebt!

Coaching - Natuurgeneeskundige consult

Als je niet lekker in je vel zit, problemen hebt op je werk of in de relatiesfeer (met je partner, kinderen, ouders, baas) of fysieke klachten hebt, en je wilt hier wat aan doen… dan kun je bij mij terecht!

Spiritualiteit is voor mij heel concreet, hoe sta je in het leven en hoe ga je om met jezelf en de mensen, dieren en planten om je heen. Vanuit wie ik nu ben en de liefde die ik voor mezelf en mijn medemens voel, kan ik je als coach en natuurgeneeskundig therapeut begeleiden.

Zodat je vrij van maskers en overlevingsmechanismen, vrij van beperkende gedachten en patronen kunt worden wie je werkelijk bent: een vrij, liefdevol, krachtig mens levend in het nu; die vanuit liefde voor zichzelf en anderen zijn kwaliteiten leeft.

In natuurgeneeskundige consulten kun je aan persoonlijke thema’s werken. Ik werk o.a. met adem, voice dialogue, merkaba heling, familie-opstellingen, massage, coaching, emotioneel werk en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben aangesloten bij de BATC en de BSW.

Trainer

Als trainer begeleid ik mensen in groepen bij hun persoonlijke groei en transformatie. Ik begeleid meerdere jaargroepen in een 4-jarige HBO opleiding.

Mijn kwaliteiten

Mijn naam is Dorien Striekwold en mijn kwaliteiten zijn mijn puurheid en mijn helderheid. Ik sta met beide benen op de grond en ik ben vrolijk en to-the-point. Ik bied veiligheid om te komen met wat er werkelijk is, maar kan ook confronterend zijn als dat nodig is om je net dat ene zetje te geven. Eenvoud, waarheid en openheid zijn belangrijke waarden voor me.

De Zonnebloem

Mijn praktijk heet Praktijk Zonnebloem. De zonnebloem is mijn lievelingsbloem.

Het ontluiken van een bloem staat symbool voor het openen van jezelf, het tot bloei brengen van jezelf. Als je aan de slag gaat met bewustwording en je gaat ontdoen van maskers en oude bagage, jezelf gaat ont-wikkelen, kom je dichter bij wie je werkelijk bent. Je wordt vol-wassen. Je wordt letterlijk en figuurlijk lichter, je gaat open en meer stralen, als een bloem, een zon(nebloem).

Door het uitoefenen van de Meervoudige Merkaba Technieken ga je ook meer stralen, stralen van Gods liefde en licht. Zonnebloemen richten zich altijd naar de zon, naar de bron.

Als je in het hart van de bloem kijkt, zie je prachtige dieptes en details. Net als wanneer je werkelijk in je ziel kijkt!

Contact

Klik hier om contact op te nemen voor vragen en meer informatie.

Inhoud syndiceren