Agenda van Jolanda Waterman

Agenda van ZEON
Praktijk ZEON

infoatpraktijkzeon .nl

http://www.praktijkzeon.nl
lichaamsgerichte psychotherapie, mindfulness, assertiviteitstraining, relatietherapie, zelfvertrouwentraining, stilte-meditatie, zelfontwikkeling.
persoonlijke groei
Groningen
Groningen
klik hier
http://twitter.com/ZEON
https://www.facebook.com/ZEONoergezondelifestyle/

www.praktijkzeon.nl


ZEON Hét centrum om jezelf écht te leren kennen!

Ben jij ook zoekende naar begeleiding die je helpt de oorzaak van je psychische of lichamelijke disbalans te achterhalen?
Dan zit je goed bij ZEON, wij zijn specialist in zelfontwikkeling, bewustwording, mindfulness en een gezonde lifestyle.
Veel behandelingen van huisartsen, specialisten en psychologen gaan niet verder dan het bestrijden van symptomen, met als logisch gevolg dat klachten steeds terug blijven komen. Onze methode gaat verder dan dat en helpt je om de oorzaak te achterhalen, zodat je handvatten en tools in handen krijgt om jouw problemen bij de wortel aan te pakken.

Speciaal voor jou ontwikkelden wij ons unieke trainingsprogramma, waardoor je meer inzicht in jezelf krijgt en keuzes kunt maken naar een gelukkiger leven. Wij scholen ons voortdurend bij om vooruitstrevend en vernieuwend te blijven op ons vakgebied.

LEEFSTIJL EN GEZONDHEID

Een steeds grotere groep mensen raakt er van doordrongen dat hun leefstijl direct van invloed is op hun gezondheid. Helaas zijn er nog steeds behandelaars die er hardnekkig van overtuigd blijven dat gezondheid niets van doen heeft met leefstijl. Huisartsen die binnen 10 minuten een diagnose moeten stellen en feitelijk niets anders doen dan symptomen bestrijden. Specialisten zijn bezig om je klachten te verwijderen, in plaats van je gezondheid te herstellen. De psycholoog geeft tips of trucs hoe je anders moet denken, zonder toelichting hoe het komt dat je jezelf zo ontwikkeld hebt.

 FUNDAMENTEEL ANDERE WEG

De gezondheidsgeneeskunde van ZEON bewandelt hierin een fundamenteel andere weg, wij geven je het vertrouwen in jezelf en je psychische en lichamelijke gezondheid terug. De mens is een fantastisch wezen en heeft zichzelf keer op keer bewezen. Wij zijn in staan onszelf te herstellen van allerlei tegenslagen of gebreken!
Je wordt niet gezond van een pil, een uurtje sporten of een weekje vakantie. Het is je dagelijkse ritme wat bepaalt of je gezond blijft of niet. Daarom tonen wij je hoe je anders kunt kijken naar psychische en lichamelijke gezondheid en leggen uit welke andere keuzes je zou kunnen maken. We vertellen je niet wat je moet doen; we geven je de juiste informatie zodat je zelf kunt besluiten wat je met die kennis wilt doen.

GEZONDHEIDSGENEESKUNDE VAN DE TOEKOMST

De gezondheidsgeneeskunde van de toekomst zal zich steeds meer gaan toeleggen op preventie, om op die manier eventuele klachten vroegtijdig te kunnen ontdekken of zelfs nog beter deze te voorkomen. Het klinkt vanzelfsprekend dat we zelf actief willen zijn om de eigen gezondheid te bevorderen. Toch hebben we allerlei gewoontes die onszelf schade berokkenen door te veel eten, alcohol, roken, koffie, snoepen, medicijnen en andere verslavingsmiddelen. Het is een oeroude, maar tegenwoordig meer dan ooit geldende wijsheid: voorkomen is beter – en veel goedkoper – dan genezen!

LICHAAM EN GEEST WERKEN SAMEN

Lichaam en geest werken samen, wanneer je de ene verwaarloost heeft dat invloed op de andere en andersom. We weten allemaal dat teveel stress ongezond is of dat jezelf overeten een onprettig gevoel geeft. Het is steeds meer mensen duidelijk dat de balans van een gezond werkende geest en lichaam afhankelijk is van goede voeding, gezonde vertering, prettige leefomgeving, tevredenstellend toekomstperspectief, voldoende beweging en een spirituele zingeving.

Inhoud syndiceren