Agenda van Mandy van Klaveren

Praktijk: Reis door Bewustzijn
Mandy van Klaveren

infoatreisdoorbewustzijn .nl

http://www.reisdoorbewustzijn.nl
Consulten, cursussen, aurareading, bewustzijn, ontwaken, transformatie, bevrijding, zelfkennis, de dood, vrede, zijn wie je bent, energie, eenheid.
persoonlijke groei
Noord-Holland
Amsterdam

Mandy van Klaveren (1964)

Ik ben persoonlijk en spiritueel begeleider binnen mijn eigen praktijk. Ik begeleid mensen op de zoektocht naar wie we zijn, via consulten, aurareadingen en cursussen. Dit zijn innerlijke reizen die leiden naar één weg. De weg naar wie jij bent. De weg naar zelfonderzoek, zelfkennis en zelfinzicht. Wanneer we werkelijk weten wie we zijn vallen alle andere vragen, zoektochten en uitdagingen weg.

Je bent bij mij welkom met grote of kleine vragen die het leven je brengt. Vragen of uitdagingen op het gebied van relaties, familiekwesties, verlies, gezondheidsklachten, ruimte innemen, gevoel laten spreken, als ook vragen over overgave, vertrouwen, zingeving, ontwaken in deze nieuwe tijd en meer. We kunnen kijken naar wie je bent binnen de verhalen van jouw leven en daar inzicht, helderheid en bevrijding in verkrijgen. We kunnen ook voorbij de persoonlijke verhalen kijken en bewust zien wie je werkelijk bent. De keuze is aan jou.

Ik werk intuïtief en ga uit van wat er gewild wordt in het moment.  Ik maak gebruik van psychologische, spirituele en filosfische inzichten en benaderingen en werk door middel van gesprekken, visualisaties, meditaties, transformatie, bezinning en bespiegeling. Wanneer nodig werk ik ook aan heling van oude pijn of bevrijding van het innerlijk kind.

Ken Je Zelf. Dat is de besteming van jouw reis door dit leven.

 

 

Inhoud syndiceren