Agenda van Priscilla Westerweele

Agenda van Priscilla Westerweele
Priscilla Westerweele

azuraatzeelandnet .nl

http://www.praktijkazura.nl
QHHT, regressie, vorige levens, reïncarnatie, hypnose, healing
persoonlijke groei
Zeeland
Vlissingen

Over Priscilla

Priscilla Westerweele is, zo lang zij zich kan herinneren, op zoek geweest naar antwoorden op de wereldwijde mysteriën. De metafysieke wereld van het onbekende en de niet waarneembare energieën en alternatieve therapieën hebben haar altijd bezig gehouden.

Haar interesse duwde haar in de richting van healingwerk. Cliënten bezoeken haar praktijk al sinds 2004. Zij is zich blijven ontwikkelen en verschillende opleidingen hebben haar geholpen om het werk als therapeut te kunnen uitoefenen:
Reiki
Opleiding Energetisch genezer en lichtwerker
EMF Balancing Techniek
Munay-ki
Inca Medicijnwiel
Inca Healingswiel
Quantum Healing Hypnosis Therapy level 1 en 2

Haar altijd onderzoekende geest heeft bij haar ook gezorgd voor interesse in en kennis van: Merkaba, DNA Theta techniek, de Mayakalender, het werk van David Wilcock, Sjamanisme en Out of Body ervaringen (OBE).

Toen zij in aanraking kwam met QHHT wist zij dat dit was wat zij wilde doen. Zij begreep ook dat alle jaren daarvoor een voorbereiding waren geweest voor dit prachtige werk.

De level 1 opleiding aan de Quantum Healing Hypnosis Academy heeft zij rechtstreeks bij Dolores Cannon gevolgd in Engeland. Nadat zij ruim 100 sessies had gegeven besloot Priscilla om ook level 2 te gaan volgen en zo haar kennis van QHHT verder te vergroten. Zij wachtte op een goede gelegenheid en die kwam. Dolores kwam voor de laatste keer naar Engeland om een level 2 klas te onderwijzen. Zij deed dit weer met heel veel enthousiasme en plezier.

Inhoud syndiceren