Agenda van Arianne Oostra

OXYGEN-HealingbyMusic
Arianne Oostra

oxygen .healingbymusicatgmail .com

http://www.oxygen-healingbymusic.nl
healing, klankbaden, klankkunstenaar, magnetiseur, hoofddocent Didgeridooschool Rotterdam, spiritueel muzikant, energetisch therapeut
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Rozenburg
https://www.facebook.com/oxygen.healingbymusic/
See video

Wij zijn Richard & Arianne Oostra en samen vormen wij OXYGEN–HealingbyMusic.

Onze nieuwsgierigheid naar andere culturen, ver afgelegen en vaak moeilijk bereikbare gebieden 'off the beaten tracks', inheemse volkeren en klank- & muziekinstrumenten, hebben decennia lang zwerftochten over alle continenten opgeleverd. Tijdens deze tochten hebben wij kennis gemaakt met en leren spelen op inheemse muziekinstrumenten, waaronder klankschalen in Nepal, didgeridoos in Australië, drums in Botswana, indianenfluiten in Noord-Amerika, steeldrums in het Caribisch Gebied en zoemhout in Zuid-Amerika. Deze tochten zijn onze inspiratiebron en bepalen onze levensfilosofie.

Richard & Arianne Oostra zijn één met hun instrumenten en communiceren via muziek en klank met de wereld om hun heen. Zij laten zich inspireren door de energie in de ruimte en spelen vaak intuïtief en geïmproviseerd in het moment. Ze zijn gespecialiseerd in het werken met klanken uit de natuur en geven klankbaden ook uiteenlopende workshops.

Arianne

Arianne is klankkunstenaar, magnetiseur en sinds 2014 als hoofddocent verbonden aan de Didgeridooschool Rotterdam. Zij geeft haar passie en enthousiasme voor dit bijzonder muziekinstrument tijdens lessen en workshops op alle niveau's door aan haar cursisten, zowel op school als op locatie, festivals & bedrijven. Verder speelt zij native american flute, boventoonfluit, fujara, handpan (hang), tongue drum en diverse percussie-instrumenten.

Richard

Richard is klankwerker, speelt didgeridoo, tongdrum en boventoonfluit en maakt als Oostra® Didgeridoo prachtige en betaalbare Performance Didgeridoos. Daarnaast maakt hij op bestelling unieke didgeridoos met emotionele waarde voor de opdrachtgever. Foto's van deze didgeridoos vind je op onze website onder het kopje 'OOSTRA® Specials'. Ook heeft hij de ANNE FRANK DIDGERIDOO gemaakt. Deze unieke didgeridoo is gemaakt van een tak van de Anne Frank (moeder) Boom die in augustus 2010 tijdens een storm is omgewaaid. Arianne heeft de eer om de exclusieve speler van deze didgeridoo te mogen zijn en geeft daarmee deze wereldberoemde boom een stem.

 

Inhoud syndiceren