Agenda van Theo Thelosen

Coaching, healing
Theo Thelosen

theoatone-creator .org

http://one-creator.org
coaching bewustzijnsgroei, healing, energiewerk, schrijver boek: "Hoger bewustzijn met een zuiver hart"
persoonlijke groei
Limburg
Maastricht
klik hier

One Creator - één Schepper...

 

De laatste acht jaren ben ik intensief bezig geweest met de nieuwe tijd ontwikkeling. Ik kwam er achter dat ik eerst mijzelf diende te veranderen.

 

Kort door de bocht komt die verandering er op neer: dat er een transformatie van ego-bewustzijn naar eenheid-bewustzijn diende plaats te vinden.

Wat is bewustzijn?

 

Nu, nabeschouwend kan ik concluderen dat ik vanuit een min of meer onbewust leven steeds meer bewust ben gaan leven. Steeds meer in balans gekomen. Doordat ik mij gericht heb om zo zuiver mogelijk te gaan leven erken en herken ik steeds meer het ware zelf in mij.

 

Door zuivere bewustzijnsgroei zal al het onzuivere worden verwijderd / geëlimineerd.

 

Meer weten over bewustzijn? Ga naar mijn website: http://www.one-creator.org/

 

Wat doe ik?

 

  • Coaching / begeleiding m.b.t. bewustzijnsgroei

Ik heb mijzelf met name beziggehouden met het verhogen van mijn eigen bewustzijn. De opgedane ervaringen ga ik delen met de rest van de mensheid. Ik zie mijzelf als een persoonlijke begeleider / coach voor jou. Daarvoor zijn er een aantal mogelijke kanalen beschikbaar. Als eerste heb ik een boek (met als titel: Hoger bewustzijn – met een zuiver hart) meer weten? zie: http://www.one-creator.org/boek-hoger-bewustzijn.html) geschreven, ten tweede is er de mogelijkheid tot persoonlijk telefonisch contact, ten derde beantwoord ik vragen per e-mail en ten vierde bied ik spirituele wandelingen aan in de bossen van Zuid-Limburg.

 

  • Heling disbalans op emotioneel gebied

Gevoelens en emoties kunnen je behoorlijk uit balans brengen. Vanwege hogere bewustzijnsinzichten kan ik naast heling jouw ook een aantal ideeën / tips meegeven hoe je de disbalans in de toekomst kunt verminderen / kunt voorkomen.

 

  • Overige heling / healing

Energetische helingen face to face, "op afstand" via de telefoonlijn of door middel van een foto.

Inhoud syndiceren