Agenda van Toni Bruinen

Nordic Shamanism
Toni Bruinen

tbruinenatgmail .com

https://www.nordicshamanism.nl/
Sjamanisme, Healing, Energetische werk, Trauma verwerking, Gezondheid, Genezing, Geestelijke Gezondheid, Alternatieve Geneeskunde, Geneeskunde, Noors
Nederland/Noorwegen
https://www.facebook.com/Nordic-Shamanism-Nederland-1849965695294694/

https://www.nordicshamanism.nl/contact/


Nordic Shamanism is een platform om "Christer" een sjamaan uit Noorwegen te promoten. Wij organiseren prive-sessies, workshops, evenementen en sprituele reizen.
De benadering van deze Noorse Sjamaan is toegankelijk, namelijk:
“Thuis komen bij jezelf”. Niet dat gehaast, gezoek en weglopen voor oude emoties, maar gewoon leren zijn met alles wat is. Leven in en vanuit je “kern”.
                               Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen. Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in.
Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Vanwege zijn goede gronding weet hij als een soort van stofzuiger al je zwaardere energie over te nemen, vult je op met zuivere licht vibraties, en doet dit in een razendsnel tempo, dit is zijn grote kracht!

Inhoud syndiceren