Agenda van Natasja Tanis

Agenda van Navonne
Natasja Tanis

infoatnavonne .nl

http://www.navonne.nl
Spiegelsessies, Reiki, Tarot op de werkvloer, intuïtietraining, evenementen, coaching, spirituele ontwikkeling
persoonlijke groei
Utrecht
Wijk bij Duurstede
http://www.facebook.nl/navonnespiegelsessie

http://www.navonne.nl/nieuws-e-zine


NAVONNE SPIEGELSESSIE - Een spiegelsessie heeft als doel inzicht te verkrijgen in wie je bent en je huidige manier van leven. Je hoeft niet écht voor de spiegel te staan, Natasja gebruikt o.a. de symboliek van de Tarotkaarten om jouw innerlijke wereld visueel te maken. Zo worden de afbeeldingen jouw spiegel.

De sessie
Tijdens de sessie van ca. anderhalf uur, ontvang je duidelijke uitleg over het Tarotspel en krijg je informatie en advies. Door verschillende legsystemen wordt in kaart gebracht wat nu belangrijk voor je is. Uiteraard is er ruim gelegenheid voor jouw vragen en inzicht in jouw talenten en interesses: liefde, relaties, carriere/werk, gezondheid, etc.

Individueel/ groepen
Tijdens de individuele spiegelsessie is er veel ruimte voor diepgang en voldoende tijd voor jou en jouw innerlijke wereld.
Voor maximaal 4 personen is ook "Spiegelavond" te bespreken; bij jou thuis. Er is individueel iets minder diepgang maar evenveel ruimte voor uitleg en advies. Heel erg leuk en spannend voor een vriendinnenavond!

Prijs en locatie
Individuele spiegelsessie van ca. anderhalf uur: € 50,- per persoon. Als locatie kun je kiezen voor Wijk bij Duurstede of bij jou thuis/ jouw locatie.
Spiegelavond van ca. twee uur: totaal € 80,-, excl. eventuele reiskosten. De spiegelavond vindt altijd bij jou thuis/ jouw locatie plaats.

Bel met Natasja voor een afspraak; planning is mogelijk op elke avond van de (werk)week. Tel.nr: 06-28271181.

 

 

 

Inhoud syndiceren