mirjam. see your-self

Mirjam Krowinkel
mirjam.
Systemische begeleiding - individueel en in groepen. Dromen, trauma, autisme, persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn
Voorburg
Zuid-Holland


Als systemisch begeleider en trainer draag ik graag bij aan een traumasensitieve en wakkere wereld. Mijn heldere blik, intuïtie, gevoeligheid en ervaring zet ik graag in om mensen te begeleiden.
Zodat jij zicht krijgt op jouw eigen patronen en de kracht om die te doorbreken. Zo ontstaat er beweging. Terug in verbinding met je eigen gevoel en je eigen-wijsheid.
Mijn werk richt zich op bewustwording, bewustzijn, (intergenerationeal) trauma en autisme. Ik werk systemisch vanuit dat wat zich laat zien in het moment en gebruik hierbij ook de symboliek uit dromen en de dag als een onuitputtelijke bron van wijsheid.

Verbinden vanuit gelijkwaardigheid
Vanuit het besef dat we allemaal gelijkwaardig zijn maken we échte verbinding. In een veilige omgeving kunnen inspiratie, inzichten en energie vrij stromen.

Delen vanuit vertrouwen
Vertrouwen geven en dit ook kunnen ontvangen. Jezelf kwetsbaar durven opstellen en met open blik in de spiegel kijken. Vanuit vertrouwen kun je jouw persoonlijke zoektocht aangaan.

Waarnemen vanuit aanwezigheid
Volle aandacht in het moment: kijken met een heldere blik en luisteren naar wat er écht gezegd wordt. Intuïtieve reflectie leidt tot nieuwe inzichten, die beweging kunnen brengen in bestaande patronen.
Evenement / Agenda delen: