Agenda van Caroline Fransen

Maison Mirathons
Caroline Fransen

infoatmirathons .nl

http://mirathons.nl
Maison Mirathons biedt cursusruimte aan, inclusief overnachting en maaltijden, voor de ontwikkeling van body, mind en spirit.
persoonlijke groei
Buitenland
Les Thons, Vogezen, Frankrijk
klik hier
https://www.facebook.com/MaisonMirathons/

http://mirathons.nl


Maison Mirathons biedt sfeervolle cursusruimte aan in Noord-Oost Frankrijk, inclusief overnachting en maaltijden, en je kunt er dus cursussen volgen en geven. Verder is er een (biologische) moestuin, een boomgaard, een groot weiland met uitzicht over het dal van de Saone, veel activiteiten voor en door Nederlanders in de buurt, en rust, veel rust! 

Voor het geven van cursussen hebben we diverse soorten cursusruimten en accommodatie beschikbaar, binnen en buiten (o.a. in de vorm van een grote StarTent). De meeste cursussen hebben thema's zoals: Yoga, Tai Chi, Bewustwording, Creatief, Schilderen, Beeldhouwen, Massage, Beweging, kortom alle ontwikkeling van Body, Mind & Spirit.

Wil je zelf een cursus komen geven op Maison Mirathons in Frankrijk (80km onder Nancy, dus circa 500km vanaf Utrecht), lees dan hier onze filosofie en neem gerust contact op met Caroline voor een gratis en vrijblijvend bezoek met overnachting op onze kosten. 

Inhoud syndiceren