Agenda van Elvira van Rijn

AGENDA VAN MAYA WIJSHEID | Elvira van Rijn
Elvira van Rijn

welkomatmayawijsheid .nl

http://www.mayawijshied.nl
Tzolkin, Mayakalender, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, creatie, persoonlijke groei, opleiding, cursus
persoonlijke groei
Gelderland
Velp
http://www.youtube.com/user/https://www.youtube.com/user/mayawijsheid
https://www.facebook.com/Mayawijsheid?ref=hl
https://www.linkedin.com/profile/view?id=4919413&trk=spm_pic

http://www.mayawijsheid.nl/nieuwsbrief/aanmelden

See video

Elvira van Rijn (1967) ontwikkelt instrumenten voor coaching en zelfcoaching met  de Tzolkin zoals persoonlijke profielen, de Maya wijsheid creatiekaarten en de gratis Maya wijsheid app. Zij leert anderen werken met dit oude instrument voor bewustwording, groei en creatie op een praktisch toepasbare manier via de cursus 'Tzolkin als kompas' en de leerweg 'Coachen met de Tzolkin' en het Maya wijsheid creatiejaar.

Elvira startte na haar studie Nederlandse taal- en letterkunde als communicatietrainer en –adviseur in het bedrijfsleven. Behoefte aan meer diepgang in leven en werk bracht haar op het spoor van persoonlijke ontwikkeling. Na een vrij kunstzinnig jaar volgde ze bij Brandon Bays de Helende Reis opleiding en daarna liep ze het pad van de Inca sjamanen. Bij The Four Winds van Alberto Villoldo  volgde ze Healing the Light body. Dit zorgde voor een totale transformatie van haarzelf en haar werk. Hierdoor kon ze opnieuw met groepen gaan werken, maar dan vanuit een heel nieuw perspectief: met heel haar hart en vanuit haar eigen wijsheid.

De Maya Tzolkin kalender is door de jaren heen steeds een kompas geweest voor haar persoonlijke ontwikkeling en het dagelijks leven. Meer en meer is ze de kalender gaan gebruiken voor haar cliënten, totdat het in 2007 tijd was om zelf trainingen te ontwikkelen en geven. Een boek over de Tzolkin kon niet uitblijven. Schrijven en spreken is altijd een passie van haar geweest en de wijsheid van de Maya's mag breed worden verspreid: 'Wat ik leer en ontdek geef ik meteen door aan anderen. Sinds ik werk met de Maya wijsheid heb ik meer en meer geleerd, net als de Maya’s mijn blik op de toekomst te richten in plaats van het verleden. Zo leerde ik wat de betekenis is van creëren en hoe je een magneet wordt voor de toekomst die je wenst.’

Auteur van: 

  • Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek
  • Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek
  • Maya wijsheid creatiekaarten
  • Aardevrouwen Spreken
Inhoud syndiceren