Masthé, Praktijk voor bewustwording

Agenda Workshop of klankbeleving van Masthé
Masthe
Systemisch coach, Soundhealing, Holistisch en Energetisch werk
Veghel
Noord-Brabant


Wil jij graag iets doorbreken, voorbij een blokkade, af van je lichamelijke klachten of iets anders? Dan kan een familieopstelling iets voor je zijn. Wij geven opstellingen in de vorm van workshops met diverse thema's. Je kan bij ons natuurlijk ook terecht voor een individuele sessie.
Een familieopstelling is een vorm van therapie die zorgt voor een bewustwordingsproces, waardoor je inzichten krijgt en bevrijd wordt van stress en de mogelijke gevolgen die stressvolle ervaringen of een stressvol familiesysteem hebben achtergelaten. Het gaat dus verder en werkt dieper door.
Met regelmaat organiseren wij een klankbeleving. Dit kan overdag of op de avond zijn (kijk in de agenda voor de planning) Is ook mogelijk op locatie, bij speciale gebeurtenissen of als aanbod aan personeel. Het zal een klankbad zijn waarbij de bezoekers mogen zitten of liggen Klankschalen werken direct op het energie systeem en hebben een harmoniserende en helende werking. Naast klankschalen zullen er ook andere geluiden en instrumenten klinken zoals meerdere gongs, regenbuizen en bv een ocean drum. Deze klanken werken diep door in het lichaam en geest. Het gaat om het beleven en daarvoor hoef je niets anders te doen dan te gaan liggen of zitten, tot ontspanning te komen en je open te stellen voor de klanken, de rest gebeurt vanzelf.
Je kan er ook voor kiezen om een 1 op 1 sessie te ondergaan. Dit kan d.m.v. een klankmassage of een klankmeditatie
Evenement / Agenda delen: