Agenda van Ma Deva Indra

Ma Deva Indra
Ma Deva Indra

devaatindravisser .com

http://indravisser.com
bewustzijn, zelfrealisatie, workshops, trainingen, therapie, coaching, healing, groei, Dolfijn-energie, regressie, innerlijk kind, aqua-healing
persoonlijke groei
Drenthe
2e Exloermond
indravisser

Spiegels
Op steeds dieper niveau ben ik me bewust hoe ik als mens mijn eigen geluk én ongeluk creëer. Elke situatie en ontmoeting heeft me gevormd tot de mens die ik nú ben!
In mijn rollen als moeder, partner, geliefde, dochter, zuster, buur, vriendin, trainer, therapeute, coach… ben ik elke dag dankbaar voor wat ik leer over mezelf: hoe mijn gedachten mij beperken of doen groeien, hoe ze mijn levenskwaliteit bepalen én hoe ik steeds meer verantwoordelijkheid voor mijzelf kan en moet nemen… om meer te worden van de persoon die ik al ben.

Bewustzijn: de weg naar vrijheid
Levend in een wereld van dualiteit bepalen mijn gedachten en overtuigingen hoe ik me voel en gedraag, mijn ‘doen en laten’, dus ook mijn ervaring.
De mate van bewustzijn van dit concept bepaalt of en hoe ik mijn leven een wending kan geven die naar vrijheid leidt. Ik heb een keuze waar ik mijn aandacht op richt: denken aan ‘problemen’ resulteert in een ‘problematisch’ leven; kijken naar kansen en mogelijkheden maakt het leven een feest van ontdekking en groei!
Eindelijk ben ik in staat om te leven vanuit een zienswijze gericht op mogelijkheden. Door inzicht en zelfkennis beïnvloed ik mijn zelfgenezend vermogen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, waardoor mijn gezondheid en welbevinden toenemen.

Mijn innerlijke raadgever
Het (h)erkennen en accepteren van de schaduwen – in mezelf én anderen – helpt me bij het overstijgen van mijn angsten en de weg naar zelfrealisatie. Op dit pad laat ik me leiden door mijn innerlijke raadgever, mijn gids.

Mijn passie – de praktijk
In mijn werk zie ik mensen die buiten zichzelf zoeken naar liefde, geluk en genot, terwijl alles binnenin al aanwezig is. Ook ik heb dat ervaren.
Gedurende mijn zoektocht heb ik een basisconcept voor bewustwording en effectief leiderschap ontwikkeld. Dit concept is nu beschikbaar voor volwassenen, kinderen, ouders en bedrijven in de vorm van coaching, therapie, workshop en training.
Mijn grootste passie is om jou te inspireren en aan te moedigen om het geluk in jezelf te ontdekken, om je Hoofd met je Hart te verbinden.
Vanuit liefde en respect — gecombineerd met humor, intuïtie en kennis — geef ik graag mijn ervaring en kennis aan je door. Het vinden van échte vreugde en vervulling is een persoonlijke, fascinerende tocht en dát deel ik, in liefde, met jou!

Inhoud syndiceren