Agenda van Senia Melchizedek

Senia Melchizedek

lotusjoyatlive .nl

http://www.lotusjoy.nl
Esoterische teachings, bewustzijn transformatie master classes, energie master classes, ascensie master classes.
persoonlijke groei
Groningen

http://www.lotusjoy.nl


Senia Melchizedek is een esoterisch wereld leraar en geeft internationaal trainingen in spirituele en persoonlijke ontwikkelingen op hoog niveau. Hij werkt vanuit het Eenheidsbewustzijn en geeft hier ook uitgebreid trainingen over in o.a. de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en natuurlijk de jaar opleidingen de Golden Age Teachings. 

Senia is ingewijd bij de Heilige bergen in India door MahaAvatars & Daza’s in de esoterische leer tot in een hogere staat van Eenheidsbewustzijn en verschillende staten van ontwaking.

Meer dan 30 jaar lang heeft Senia spirituele en persoonlijke ontwikkelingstrainingen genoten van vele meesters van over de hele wereld. Senia Melchizedek heeft ruim 60 spirituele leraren gehad met ieder hun eigen kennis en kracht. Na 30 jaar persoonlijke en spirituele groei is hij gaan begrijpen dat hij 1 van de 5 Melchizedek priesters hier op aarde is, die hier zijn gekomen om de mensheid te helpen in het grote transformatieproces van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk.

Senia zijn trainingen zijn ook zeer bijzonder dat je nergens anders aan zult treffen, zo kunnen de lotusjoy curisten verschillende trajecten volgen van energiewerk tot bewustzijn trainingen  en zich ontwikkelen tot compleetheid. Kijk bij “workshops” voor het volledige en verschillende trajecten en aanbod en bij “agenda” voor data en tarieven. Kijk ook even naar de testimonials en lees de reacties en ervaringen van anderen.

Senia verheugt zich erop om met iedereen te mogen werken. Om te helpen met jullie proces van herinnering,  eenheid en ontwaking tot volledige Meesterschap en jullie te mogen ontvangen bij een van de trainingen van Lotusjoy Esoterische School voor Bewustzijn en Zelf-realisatie.

Senia Melchizedek:  “Ware ontwaking laat zich niet uitspreken maar kan alleen ervaren worden, daarom is elk vorm van ontwaking wat in woorden uitgelegd kan worden geen werkelijke ontwaking maar pure illusie.”

Namasté

Senia Melchizedek 

Inhoud syndiceren