Agenda van Leonie Gerrits

Agenda van spiritueel centrum LiKraLi van Leonie Gerrits
Leonie Gerrits

leoniegerritsatlikrali .com

http://likrali.com
consult, beurs, beursorganisatie, individuele consult, thuisavond, workshop, cursus
persoonlijke groei
Limburg
Tegelen
klik hier
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007761990735
https://www.facebook.com/likrali/

leoniegerritsatlikrali .com


Volop leuke activiteiten bij spiritueel centrum LiKraLi van Leonie Gerrits.

De naam LiKraLi is opgebouwd uit de drie pijlers waar Leonie graag mee werkt, wat belangrijk voor haar is binnen het spiritueel werken. Li staat voor licht, Kra staat voor kracht en  de tweede Li staat voor Liefde. Als mensen dit weten klinkt ineens de naam niet meer zo vreemd. 

We zijn actief op het gebied van cursusgroepen leiden. Oa ontwikkelingsgroepen voor mensen die zelf net beginnen of vastlopen, ontmoetingsgroepen voor lekker bezig zijn met gelijkgestemde. 

Daarnaast organiseert Leonie beurzen tweemaal per jaar en zij zit zelf nog op enkele beurzen. 

Ook verzorgd Leonie openbare avonden. Dit zijn eigenlijk demonstratieavonden om te proeven aan allerlei verschillende facetten van spiritualiteit. 

Dan geeft Leonie nog consulten en thuisdemonstraties/ workshops. De laatste twee kunnen gaan over encaustic tekeningen, bloemen lezen, en psychometrie ( lezen van voorwerpen en foto's) . Het is maar net waar iemand om vraagt. 

Kortom volop activiteiten bij Likrali! Het maakt leonie steeds weer enthousiast om met verschillende tools mensen inzicht te geven. 

Mocht je interesse gewekt zijn of mocht je nog vragen hebben ben ik te bereiken via de site: www.likrali.com of via mijn mail: leoniegerritsatlikrali .com 

 

 

Inhoud syndiceren