Agenda van Lichtwijzer

Lichtwijzer Agenda
Lichtwijzer

infoatlicht-wijzer .nl

https://licht-wijzer.nl
dag retraites, reiki, massage, truffelceremonies, intuitief dansen, helend schrijven, familieopstellingen, persoonlijke coaching, klankreizen
persoonlijke groei
Zeeland
Goes
klik hier

https://licht-wijzer.nl/contact/


Lichtwijzer biedt mogelijkheden om je blik te verruimen, je bewustzijn te vergroten, je liefde te laten groeien, je vertrouwen te bekrachtigen, je vrijheid te ervaren, je blijheid op te laaien, je voeten te verlichten en je hart te verhelderen. Zodat je vanuit liefde het vertrouwen kan voelen je in vrijheid te verbinden. 

Bij Lichtwijzer kun je terecht voor reiki, massage, klankbaden, magische truffelceremonies, intuitieve dans, helend schrijven, familieopstellingen en nog meer fijns. We bieden deze fijne feestjes aan in de vorm van workshops of dagdelen. Maar ook organiseren we eendaagse retraites waarbij we een prachtige combinatie maken van alles wat we te bieden hebben, afhankelijk van het thema van de dag. Daarnaast kun je bij Lichtwijzer ook kiezen voor langere trajecten, individueel of in groepsverband, speciaal gericht op jou en jouw wensen.

Lichtwijzer is een centrum voor bewustwording en verbinding, waar we spiritualiteit op een hedentijdse en laagdrempelige manier toegankelijk maken voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Evenementen

Inhoud syndiceren
URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage Categorie
31/10/21 eendaags retraite voor jouw hart lichtwijzer Goes € 125 persoonlijke groei
18/12/21 magische truffelceremonie lichtwijzer Goes € 165 persoonlijke groei