Agenda van Marieke de Blank

LeidraadAqua
Marieke de Blank

leidraad.net

http://www.leidraad.net
coaching, aquatherapie, healing, systeem opstellingen, vijf elementen
persoonlijke groei
Drenthe
Aalden
https://www.facebook.com/LeidraadAqua/
https://www.linkedin.com/?trk=nav_logo

 
Leidraad coaching
 
We leven in een complexe samenleving, met veel onzekerheden. We worden ouder, we moeten langer doorwerken en daarnaast wordt er van ons verwacht dat we meer en langer voor elkaar zorgen.
Je bent op een leeftijd waarop je beschikt over veel wijsheid door alle levens- en werkervaring. Toch kan er zich een moment voordoen waarop persoonlijke vragen of problemen op het werk onoplosbaar lijken en de balans uit evenwicht raakt.
De coach van Leidraad loopt mee op de weg die leidt tot het (her)vinden van zingeving, zelfrespect en autonomie.
Leidraad gaat uit van het hier en nu. Het verleden is geweest.
Een mens beschikt over de mogelijkheden en kennis om zelf veranderingen tot stand te brengen waardoor eigen kracht en vitaliteit ontstaat en de balans herstelt. Leidraad maakt daarbij gebruik van de leer van de vijf elementen, psychodynamica en systeem therapie. Is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met veel levenservaring. Ook aan het einde van het leven bieden inzicht en acceptatie bezinning en rust.
Tijdens het kennismakingsgesprek ontdekken cliënt en coach of er een coaching traject gestart wordt. Dit gesprek is een oriënterend gesprek. Aan het begin van een traject wordt een coaching overeenkomst opgesteld. De overeenkomst wordt door zowel de cliënt als de coach ondertekend. Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten. Een coaching traject bestaat over het algemeen uit 5 tot 7 sessies. Sessies vinden in principe plaats op kantoor. In overleg bestaat de mogelijkheid de sessies bij de cliënt thuis te doen. Leidraad kent drie tarieven: voor bedrijven, voor particulieren, voor particulieren met een minimum inkomen.

AquaTherapie
Bewegen en bewogen worden in warm water (34°C) is goed voor lichaam en geest! Langzame en vloeiende bewegingen op het ritme van de ademhaling.
De bewegingen worden bewust en met aandacht uitgevoerd.
De oefeningen en de eigenschappen van het warme water zorgen voor:
- Rust, ontspanning en balans
- Een goede ademhaling
- Versterking van spieren
- Stimulering van bloedsomloop
- Stimulering van de werking van organen
- Stimulering van de grove motoriek
- Lichaamsbewustzijn
 
Bij een individuele AquaTherapie sessie word je, gedurende 30 minuten, bewogen door warm water. Er ontstaat een diepe ontspanning, doordat je wordt gedragen, rustig bewogen en gemasseerd in extra verwarmd water. De rug wordt ontlast, wervelkolom en gewrichten worden soepel bewogen en het hele lichaam wordt gerekt en gestrekt in vloeiende bewegingen.
De verbeterde energie doorstroming en de diepe ontspanning hebben een preventieve werking op het ontstaan van pijnklachten.
Een individuele sessie is altijd maatwerk waarbij rekening gehouden wordt met eventuele (lichamelijke) beperkingen. De bewegingen kunnen zowel boven- als onderwater (met neusklem) zijn.
Een AquaTherapie sessie is ook mogelijk voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking.
Individuele sessie: op afspraak
Kosten: € 30,- + € 35,50 bad huur

 

 

Inhoud syndiceren