Agenda van Marcel Dullaart

Leef & Groei; vind de wind in de rug die je de weg wijst!
Marcel Dullaart

infoatleefengroei .nl

http://leefengroei.nl
Reading, healing, coaching, lezingen, workshops, weekenden, retraiteweken, coachtrajecten
persoonlijke groei
Gelderland
Nijmegen
https://www.facebook.com/Leef-Groei-191926194481922/?fref=ts
marcel.dullaart

www.leefengroei.nl


 

In alles wat het leven je biedt zit een boodschap. Dit kunnen situaties zijn waarin je terecht komt, tegenslagen waarmee je te maken krijgt, dingen in je omgeving die andere mensen meemaken en waarover je ineens een mening hebt. Daar zit een boodschap in. Leef en Groei helpt je deze boodschap duidelijk te krijgen.

Die boodschap is een mogelijkheid tot een groei-moment, als je die mogelijkheid aanpakt, dan groei je. Leef en Groei helpt je daarbij.

Je komt hier op aarde en je hebt een levensopdracht. De jouwe en de mijne verschillen, maar bij die levensopdracht hoort dat jouw ziel en jouw gids jou in situaties brengen die je helpen om aan die levensopdracht te voldoen. Die groei past bij jouw levensopdracht. Die situatie is voor iedereen verschillend.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je werkgever ineens ontevreden over je is. Of dat je partner iets tegen je zegt wat een verandering teweeg brengt, je een ongeluk krijgt. Overal zit een beweging in die je uitnodigt om er iets mee te doen, een verandering teweeg te brengen. Dus pak die kans, leef en groei !

Neem bijvoorbeeld mensen die ziek worden. Als je in een burn-out zit of de dood bijna in de ogen hebt gekeken, ga je de zaken vaak wat  relativeren, je gaat anders over het leven nadenken. Dan ben je op dat punt ineens gegroeid en dat heeft ook weer effect op je omgeving, op je kinderen en op de eerste plaats op jezelf.

Tegenslagen kunnen zulke krachtige groeimomenten zijn, dat je soms misschien wel dankbaarder moet zijn voor tegenslagen dan voor de dingen die meezitten.

Ik help mensen te luisteren naar hun onderbuikgevoel, hun intuïtie.

Ik ben een luisterend oor. Ik leg contact met je gidsen en begeleid je in de stappen die nodig zijn om op jouw koers te komen zodat je uiteindelijk de wind in de rug gaat voelen die je de weg wijs.

Ik nodig je van harte uit mijn website te bezoeken of op een ander manier in contact me me te komen!

Inhoud syndiceren