Agenda van Caroline Derksen

Agenda All Divine
Caroline Derksen

infoatalldivine .nl

http://www.alldivine.nl
Opleidingen, workshops behandelingen met de Board of Gems, Board of Knowledge, Beyond, Beyond Healing, White Time Kristalhealing, White Time Healing
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Boxmeer
https://www.facebook.com/All.Divine.Love/?ref=settings
caroline derksen

infoatalldivine .nl


Ongelooflijk Board 3 Water

Het Ongelooflijk Board 3 Water is zeer speciaal. Het Ongelooflijk Board 3 Water zoekt in Tijd en Ruimte naar een oplossing, wanneer er een druppel van wordt gebruikt. Het tilt alles en iedereen op. De druppels verzachten, helpen, ondersteunen, geven kracht en liefde, zorgen voor vrolijkheid en geluk voor mensen, dieren, de natuur en Moeder Aarde zelf.

Het Ongelooflijk Board 3 Water kan worden gebruikt voor mensen, dieren, bomen, struiken, planten, bloemen, tuinen, velden, scholen, huizen, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, etc. Het is ook fijn om het in je bed te druppelen, op de vloer en het tapijt in je huis, op juwelen, kristallen, echt op alles. Men kan druppels geven aan oceanen, meren, rivieren, beekjes, bronnen, etc. Het kan in drinkwater worden gedruppeld, over voedsel en in alles.

Aangebracht in de voeding kan het nooit te krachtig zijn. Je kunt het op het voedsel aanbrengen voordat je het op het bord doet, of pas wanneer je het al hebt geserveerd. Je kunt individueel druppels voor jezelf nemen of je kunt een grote kan met water maken, waarvan iedereen kan drinken.

Het Ongelooflijk Board 3 Water heeft een actieradius van 100 km rondom, waarbij het prachtige positieve energie zal uitstralen. Eén druppel behoudt zijn werking en kracht gedurende 6 maanden, 8 druppels op één en dezelfde plek maar liefst 4 jaar. Voor persoonlijk gebruik is één druppel per dag voldoende.

Terwijl we wachten op onze overstap naar de Nieuwe Aarde, kan het een opwindend iets zijn om op deze wijze jezelf, Moeder Aarde, de natuur en het leven een steuntje in de rug en wat extra zorg te geven.

Het Ongelooflijk Board 3 Water kan ik persoonlijk voor jou maken (dus specifiek op jouw behoeften afgestemd) of ik kan een Ongeloof Board 3 Water creëren dat voor algemeen gebruik is en dus door alles en iedereen te gebruiken is. Het water is verkrijgbaar in een flesje van 10 of 30 ml met pipet.

10 ml  Flesje persoonlijk Ongelooflijk Board 3 Water  -  € 15,00
30 ml  Flesje algemeen Ongelooflijk Board 3 Water  -  € 22,50

Inhoud syndiceren