Agenda van Wemmie Dekker

Kinderen-Zien
Wemmie Dekker

wemmie .dekkeratlive .nl

https://kinderen-zien.nl
Familieopstellingen, Coaching (kinderen en jongeren) volwassenen, Sensi-Therapie, Healing, Creatieve Workshops.
persoonlijke groei
Friesland
Boijl
https://www.facebook.com/wemmie.dekker.22/
https://nl.pinterest.com/wemmied/kinderen-zien/

In de praktijk van Kinderen-Zien wordt er gewerkt met sterke vrouwen die af en toe een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het gezin is een belangrijk onderdeel bij deze vrouwen en daarom wordt er ook regelmatig met het hele gezin gewerkt. Zodat er balans ontstaat bij mijn cliënt en haar gezin.

Wat is er mogelijk:

Coaching.

Als coach ondersteun en begeleid ik je bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in jouw leven. Mijn persoonlijke coaching kan je helpen de balans in jezelf en je leven terug te vinden, waardoor klachten verminderen.

Familieopstellingen.

Loop jij vast in je leven, mogelijk door dingen die je hebt meegemaakt. Hoor je er niet bij. Wordt je niet gezien, gehoord of geaccepteerd. Is er geen erkenning. Zijn anderen ver over je grenzen heen gegaan. Een familieopstelling kan inzicht geven.

Healing.

Door Healing kan een transformatie op gang komen op fysiek, mentaal, emotioneel en zielsniveau. Je ervaart een totale ontspanning van lichaam en geest die veelal langere tijd daarna nog voelbaar is. Een Healing kan ondersteunt worden met Spagyriek.

Lichaamswerk.

Ben jij moe en lusteloos. En heb je fysieke klachten zoals bijvoorbeeld nek -en schouderklachten of buik -en rugpijn. Neemt je weerstand snel af dan kan lichaamswerk je hierbij helpen.

Inzicht-Tekenen.

Tekenen geeft ontspanning maar kan je ook helpen bij allerlei processen die jij doorloopt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Creatieve workshops.

Ben jij aan ontspanning toe of gewoon iets leuks en gezelligs. En wil je iets voor jezelf doen of samen met je gezin. In een ongedwongen sfeer kun je een workshop volgen. De mogelijkheden staan op de site.

Ik ~Wemmie~ werk met veel plezier in mijn praktijk en heb de afgelopen jaren al ongelooflijk veel vrouwen en kinderen mogen ondersteunen. Doordat ik zelf de nodige dingen in mijn leven heb meegemaakt kan ik mij goed inleven in mijn cliënt. Ik sta er niet boven maar werk samen met de cliënt en dan kunnen er steeds weer mooie magische momenten ontstaan. Ik doe mijn werk met passie en niets is mij teveel. Ik ben veelzijdig en creatief en dit zie je terug in de praktijk.

 

Je bent van harte welkom.

 

Inhoud syndiceren