Agenda van Robert Gilhuijs

Agenda van Karo's praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording
Karin en Robert Gilhuijs / Karo's Zorg

infoatkaroszorg .nl

http://www.karoszorg.nl
Lezingen, workshops/cursussen, life coaching, engelenreading, engelenhealing, esoterische astrologie
persoonlijke groei
Noord-Holland
Anna Paulowna
http://twitter.com/#RobertGilhuijs
http://www.facebook.com/robert.gilhuijs
https://www.facebook.com/Karoszorg
https://www.linkedin.com/in/robert-gilhuijs-5494b010a/

http://www.karoszorg.nl/nieuwsbrief.html


Als onderdeel van Karo’s Zorg hebben Karin en Robert Gilhuijs een praktijk en school voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording, alsmede een spiritueel centrum van waaruit het nieuwetijdsdenken wordt uitgedragen. En als we het over nieuwetijdsdenken hebben, dan hebben we het over de omvorming van het hoofd-denken naar het hart-denken, ofwel van het IK-tijdperk naar het WIJ-tijdperk. En deze omvorming gaat gepaard met de overgang van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk. Het gaat daarbij om de bewustwording dat wij alle kennis in ons dragen, hetgeen door onze omvorming, onze transformatie aangeraakt wordt. We zijn daarbij onze eigen creatie. In al onze activiteiten zijn wij bezig om de omvorming van tijd, alsmede tijdgeest uit te dragen.

In de praktijk en school voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording kunnen mensen terecht voor life coaching, relatie coaching en individuele begeleiding, esoterische astrologie, healingen, readingen en bloesemremedies. Daarnaast worden nieuwetijdskinderen en kinderen met een functioneringsbeperking zoals ADD, ADHD, HSP of autisme en hun ouders begeleid.

Verder verzorgen Karin en Robert Gilhuijs in hun praktijk en op diverse locaties in zowel Nederland als het buitenland cursussen, waaronder meditatiecursussen en angsttrainingen en workshops, readings en lezingen met verschillende thema's, zoals over nieuwetijdskinderen, mijn beschermengel en over de veranderingen in het Aquariustijdperk.

Ook is Karo's Zorg uitgever van spirituele boeken. In haar fonds zitten inmiddels drie boeken van de hand van Robert Gilhuijs.

Karin Gilhuijs-Sneekes is coach, bloesemtherapeute, docent, beeldend kunstenaar en esoterisch astrologe en werkt samen met haar partner Robert in Karo's praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording. Robert Gilhuijs is auteur, coach, docent, beeldend kunstenaar en geeft lezingen, readings en healings.

 

Inhoud syndiceren