Agenda van Nicolaas de Jong

Agenda van de Jaspis School
Nicolaas de Jong

jaspisschoolatgmail .com

http://jaspisschool.eu
cursussen
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Baarle Nassau
klik hier
http://www.youtube.com/user/nicolaasmarius@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/Jaspis/197554997120134?ref=hl
http://www.youtube.com/channel/UCXx-CRcOtOiC-eRO8Tk4XAA
nicolaas.de.jong

http://www.jaspisschool.eu/contact/

See video

Jaspis School voor Innerlijke Ontwikkeling, Werken met Elementwezens an Landschapsgenezing

Een moderne school voor innerlijke ontwikkeling

Ze biedt handvatten om zelf concreet mee aan de slag te gaan. Met de ontwikkeling van innerlijke vaardigheden, waardoor je daadwerkelijk je leven en omgeving kunt veranderen. Leer je eigen idealen beter kennen, en verwezenlojk die door de blokkades die er kunnen zijn en je tegenhouden, aan te zien en om te vorm

Leer de werking van je organen en je chakra's kennen en hun uitwerkingen op je ziel, je gedachtevorming, je gevoelsstemmingen en je wijze van handelen. Leer creatief deze inzichten toepassen in je leven. Zo open je de vaardigheden van helder zien, helder horen en helder willen. Hiermee neem je de natuurwezens en engelen waar, en kunt met hen leren samenwerken. Leer methoden om mensen, huizen, stukken land en natuur te genezen.

Niemand zal je die vaardigheden van buitenaf leren, je kunt dat alleen zelf doen. Dat geeft ook juist de kracht om hiermee ordenend en genezend in de wereld om je heen aan de slag te gaan. Neem je eigen lot in de hand en groei toe naar een toekomst die een bredere horizon heeft, en waarin je je iegen idealen verwezenlijkt.

Wij bieden je de creatieve doe-het-zelf methoden van Jaspis als leidraad. Het zijn oefeningen die je in het dagelijkse leven kunt toepassen. Dat verbreedt je skala van mogelijkheden. Volg een opleiding innerlijke ontwikkeling en landschapsgenezing. Je wordt begeleid door capabele goed opgeleide mensen die je voor zijn gegaan en een stuk met je meelopen. In het samenwerken ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden. Of volg een doe-het-zelf online traject, waarbij we je via skype of email kunnen coachen.

De methoden zijn ontwikkeld door Nicolaas de Jong, een hedendaagse ingewijde.

Inhoud syndiceren