Agenda van Margo Kistemaker

Agenda van INEEN & Inka Spirit
Margo Kistemaker

infoatineen .org

http://www.ineen.org
workshops, cursus, healing, energie, sjamanisme, reading, coaching, Inka Pad, Tolteeks Pad, opstellingen, energetisch therapeut
persoonlijke groei
Noord-Holland
Amsterdam
klik hier
http://www.facebook.com/MargoKistemakerIneen
http://www.linkedin.com/in/margokistemaker

infoatineen .org


INEEN geeft opleiding en training in energiewerk, healing en reading. Een driejarige opleiding tot Healer en Reader is de kern van de activiteiten van INEEN. Onze werkwijze is gebaseerd op het energiemodel van de Andestraditie, ofwel het INKA Energiewerk. Omdat dit op vele punten wezenlijk anders is dan de gebruikelijke manier om met healing en reading te werken, geeft onze aanpak ook de mensen die al met energetische technieken werken aanvullingen en verdieping. 

Om kennis te maken met onze werkwijze kun je een Open Workshops bezoeken, of een Basisweekend Energie en Intentie volgen. Een persoonlijk gesprek is natuurlijk ook mogelijk!

Vanaf mei 2013 start een programma Energiewerk voor Professionals: werken met energie volgens het INKA model, speciaal gericht op trainers, coaches, therapeuten, of anderen die professioneel met mensen werken. Dit programma wordt in eenvoudig Engels gegeven, tenzij de deelnemers uitstluitend Nederlands sprekend zijn. Meer informatie binnenkort op www.energyworkforprofessionals.com, en www.energiewerkvoorprofessionals.nl. 

Samen met Stephen Victor (USA) verzorgt INEEN (Margo Kistemaker) een jaarprogramma met Opstellingen en Energiewerk. In dit programma zijn losse vier- of tweedaagse workshops te volgen. Op de website is meer informatie te vinden. 

Eénmaal per jaar krijgen we bezoek van Juan en Ivan Nuñez del Prado, die in twee weken tijd zowel basisworkshops als verdieping en initiaties geven over de Andestraditie, het INKA energiewerk in oorspronkelijk Peruaanse vorm. 

Twee maal per jaar  bezoekt Sergio Magaña uit Mexico ons, en geeft dan vier dagen workshop over oude Tolteekse/Azteekse technieken en achtergronden. 

Deze activiteiten worden ook wel aangeboden onder de naam Inka Spirit. 

Margo Kistemaker is hoofddocent aan de opleiding, en geeft coaching voor individuele en organisatie-vragen. Zij is bereikbaar op tel. 0624797014.

Inhoud syndiceren