Agenda van Maria Henkes

Wil je in de flow zijn?
Maria Henkes

infoatsatsangmetmaria .nl

http://www.satsangmetmaria.nl
Bewustzijn, meditatie, Satsang, Zijn, stilte, non dualiteit, engelenheling, engelenhealing, engelen cursus, engelencursus, Engelen, coaching, healing
persoonlijke groei
Noord-Holland
Abbekerk (NH) 10 min v. Hoorn , 30 min v. A'dam
klik hier
http://www.youtube.com/user/verlichting en ontwaken

http://www.satsangmetmaria.nl

See video

Misschien herinner je je die hele bijzondere momenten waarop alles vanzelf leek te gaan, vanuit een enorm gemak en een heerlijke moeiteloosheid. Je zat in een flow. Weet je nog hoe je je toen voelde?

We maken het allemaal meerdere keren mee in ons leven. Soms bewust, soms onbewust. En toch zijn het deze momenten die ons bij blijven. Want op dat soort momenten staan we  'aan'. We zijn er, helemaal, met alles wat we zijn, in het hier en nu, in presentie aanwezig. Alles stroomt en als vanzelf gaan er deuren voor ons open. De juiste mensen komen zomaar op ons pad. We denken nergens over na, we zijn alleen maar aan het genieten. Als we zo'n moment mochten ervaren, dan verlangen we er altijd weer naar terug. Het is een staat van Zijn, die zich kenmerkt door gemak en moeiteloosheid en door mee gaan met de stroom, de flow….

Dat is waar mijn werk over gaat. Graag help ik je om weer terug te komen naar die staat van Zijn. Opdat jij vanuit dat gemak mag gaan doen waarvoor je hier gekomen bent. 

www.satsangmetmaria.nl

 

Op de Agenda van de website zie je m'n evenementen.

 

Wil je een interview bekijken, ik ben  geinterviewd door Patrick Kicken

  klik hier om mijn interview te bekijken

Voor meer informatie mail je naar:

 infoatsatsangmetmaria .nl

 

In service, vanuit licht, liefde en leegte,

Maria

Maria Henkes 

Spiritueel Centrum Maria - Kerkelandshoek 10  - 1657LN Abbekerk  - Nederland - 0646274166

Inhoud syndiceren