Agenda van Margreeth Stoffers

Inca Sjamanisme Joure
Margreeth Stoffers

margreeth .stoffersathome .nl

http://www.margreeth-stoffers.nl
Munay-ki, Nusta Karpay, Nusta Ti'kariy, Despacho
persoonlijke groei
Friesland
Joure
https://www.facebook.com/IncaSjamanismeJoure

Munay-Ki Workshop - durven zijn wie we zijn

Tijdens deze workshop ontvang je 10 initiaties, die je gaan helpen om beter in je eigen kracht te komen en je hart verder te openen, niet alleen voor jezelf maar ook voor de ander en voor het grote geheel.

Door de initiaties wordt je genezend vermogen verder geactiveerd, leer je jezelf energetisch beter te beschermen, word je met je eigen innerlijke kracht en met krachtdieren verbonden, leer je op een andere manier waarnemen, wordt je intuïtie sterker en komt er meer balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke in jezelf, waardoor ook je relaties met anderen en met Moeder Aarde kunnen veranderen.
Je wordt verbonden met aloude wijsheid en aartsengelen, krijgt hulp om het verleden los te laten en je neemt weer de verantwoordelijkheid voor je eigen leven.
De hele workshop draait om je intentie,
om het diepe verlangen om op de voor jou hoogst mogelijke manier een Hoeder van de Aarde te zijn en je daar vanuit je hart voor in te zetten.

Als je dát voelt, als dát je drijfveer is, denk dan eens na over de workshop Munay Ki en investeer in jouw leven, in hét LEVEN.

Nusta Karpay Workshop –de Godin in jezelf 

De Nusta Karpay is een reeks van 7 initiaties die ons zijn aangereikt door de Q’eros en sinds 2010 met ons gedeeld mag worden.
De Nusta Karpay verbindt ons met 7 Godinnen van Moeder Aarde en helpt ons afgestemd te zijn op deze tijd en een warme liefdevolle band met Moeder Aarde op te bouwen.
Door de 7 initiaties die je tijdens de Nusta Karpay ontvangt, wordt een helingsproces op gang gebracht waardoor de mannelijke- en de vrouwelijke energie in onszelf in balans komen, ons bewustzijn zich ontwikkelt en we innerlijk gaan groeien, wat zowel de mens áls Moeder Aarde weer op een hoger bewustzijnsniveau brengt.
Je gaat op zoek naar de wijze oer-vrouw, de Godin in jezelf (in mannen zowel als in vrouwen!).
Door ons met Moeder Aarde/Pachamama te verbinden komen we echt thuis in onszelf.

Mensen die met de Nusta Karpay in contact komen, zullen op een positieve manier een transformatie en nieuwe balans in hun leven vinden en een nog diepere verbinding met Moeder Aarde gaan voelen.
In deze workshop gaat het om intentie, om ons vanuit ons hart in te zetten om het diepe verlangen om de Godin in onszelf te ontdekken en zelf als een Godin voor en van Moeder Aarde te kunnen zijn,
te kunnen verwezenlijken.
Het vraagt een serieuze investering in zowel tijd als energie om, naast de 7 Godinnen van de Nusta Karpay, ook de Godin in onszelf te laten ontwaken.

Heb ik je weten te raken in je enthousiasme
en jouw liefde voor ‘alles wat leeft’?
Dan is de Nusta Karpay workshop een echt geschenk voor jezelf en in jou weer voor anderen.

Nusta Ti'kariy - Nusta Blossoming

Na het integreren van de Nusta Karpay kun je de Nusta Blossoming ontvangen, wat een krachtige verdieping van de Nusta Karpay is.
De initiaties van de Nusta Blossoming versterken de initiaties van de Nusta Karpay, waardoor je nog meer in balans komt, wat weer direct van invloed is op Moeder Aarde zelf.
Na een integratie- en huiswerkperiode van 8 weken ga je op zoek naar de Godinnen en hun kracht-plaatsen in je eigen omgeving en mag je ook zelf de Nusta Karpay doorgeven.  


 

Inhoud syndiceren