Agenda van Ina Custers

Agenda van Ina Custers
Ina Custers

infoataxismundiacademy .nl

http://axismundiacademy.nl
Transpersoonlijk therapeut meditatie mindfulness spirituele crisis retraite persoonlijke ontwikkeling kabbala hypnotherapie regressietherapie
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Rotterdam
http://twitter.com/@inacusters
https://www.facebook.com/inacusters
https://www.linkedin.com/profile/view?id=48638421&trk=nav_responsive_tab_profile
ina.custers.van.bergen

http://templeofstarlight.us6.list-manage.com/subscribe?u=433e681c289a94e...

See video

Ina Custers is gespecialiseerd Transpersoonlijke Ontwikkeling. Zij gebruikt oude wijsheid teksten waardoor je contact maakt met de diepste lagen van jezelf. Zij is o.a. gespecialiseerd in de toepassing van de Hermetische kabbala.
Zij helpt je om mystieke ervaringen te krijgen via trance. Zo ontstaan bewustzijnsverruiming en bewustzijnsverandering.
Ina combineert dit met transpersoonlijke coaching. Hier helpt ze je op kruispunten door middel van sociotherapie, hypnotherapie, NLP, Timeline- en regressietherapie, Reiki, Systeem en Familieopstellingen.
Ina is gespecialiseerd in de persoonlijke toepassingen van wijsheidsteksten uit de Oud Egypte, Mesopotamië, Griekenland, de Middeleeuwen en de Renaissance. Zij leert je geheimen van de Hermetica, Griekse Mythologie en de Egyptische Magie.
Tevens is zij gespecialiseerd in de Arthur Mythologie, Alchemie, Ceremoniële Magie, Joodse Kabbala, de Tarot en de Arabische Astrologie.
Ina heeft het vermogen om de moderne mens op ethische wijze te verbinden met oude wijsheden, zelfontwikkeling en zingevingservaringen te genereren.
Verder ontwikkelt zij studiemateriaal en is auteur van een aantal boeken.
Ina geeft aan professionals in de academische en zakelijke wereld in Europa lezingen, workshops retraites en trainingen.
Zij brengt de zakelijke en academische wereld in contact met de eeuwenoude wijsheden.
Daarin maakt zij gebruik van diep doorwerkende methodes o.a. meditatie en gebed, mysteriespel en ritueel drama.

Haar specialiteit: Hermetische Kabbala, Transpersoonlijke ontwikkeling, Westerse meditatietechnieken, Spirituele crisis.

Inhoud syndiceren