Agenda van Marcel ter Veer

Het Helende Licht
Marcel ter Veer

marcelathethelendelicht .nl

www.hethelendelicht.nl
Arcturian Healing en Spirituele Coaching
persoonlijke groei
Gelderland
Arnhem
marcelterveer

https://www.marcturianhealing.nl


Marcel ter Veer  

Medium -Spiritueel genezer-Channeler

 

Als kleine jongen was Marcel al bewust in contact met de "Licht-wereld"'. Later wanneer hij volwassen werd zou pas blijken dat het juist zijn levensdoel is, om mensen met zijn kwaliteiten als Medium, spiritueel genezer en coach  te helpen. In zijn dagelijks werk mag Marcel veel mensen helpen die op zijn pad worden gezet op hun weg naar heelheid. Bijvoorbeeld door hen een periode te begeleiden in hun transformatie processen door middel van Non duale coaching en juist die mensen te mogen en kunnen helpen die in de praktijk komen bij Marcel met hun fysieke pijnklachten en geestelijke  klachten, zowel voor volwassenen, jongeren en kinderen.

 

Heel  concreet de energievelden waar te nemen, het verleden,  chakra's, de toekomstige invloeden en dus Helder zien waar de blokkades zitten. Deze kunnen op energetisch niveau opgeruimd worden waarna er  op het fysieke en geestelijke niveau  healing plaats kan vinden. Marcel wordt hierin altijd bijgestaan door Het Licht, een Collectief van Engelen en Lichtmeesters, die hem dagelijks bijstaan en hem als een doorgeef luik laten fungeren om Het Helende Licht door te kunnen geven in bijvoorbeeld een energetische behandeling aan een persoon die een healing ontvangt op de behandeltafel in de praktijk. Deze behandelingen die gegeven worden, hierbij maakt Marcel gebruik van multidimensionale healing technologie .

 

De ruime  ervaring en kwaliteiten als  Medium, healer en coach van Marcel  staan  tot je beschikking, dus kom maar op met goed in je vel zitten. Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en  jij bent nodig waar je hart ligt. Hartelijke groet, Marcel ter Veer

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar  marcelathethelendelicht .nl

 

 

Inhoud syndiceren