Agenda van Marion Mol-van Schagen

Activiteiten bij "Het Licht" praktijk voor bewustzijnsontwikkeling
Marion Mol-van Schagen

marionathet-licht .net

http://www.het-licht.net
meditatie, healing, energetisch therapeut, spirituele reizen, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding, Healing Arts Liquid Light Frequencies,
persoonlijke groei
Noord-Holland
Heiloo

marionathet-licht .net


"Het Licht" praktijk voor bewustzijnsontwikkeling 
Wil jij je bewust worden van wie je werkelijk bent? Je bewust worden van de onderliggende lagen van je gedragspatronen?  Wil je leren hoe je je problemen als uitdagingen kunt zien? Jij kunt vanuit je eigen kracht die uitdagingen aangaan, loslaten of veranderen. Niemand anders kan dat voor je doen. De cursussen en sessies van "Het Licht" zijn er daarom op gericht dat je je bewust wordt van je eigen stralendheid en kracht en van jouw bijdrage aan de wereld. Dat je leert en voelt hoe je deze bijdrage kunt gaan leveren en uitdragen. Dat jij wordt wie je werkelijk bent. Je gaat jouw uitdagingen aan in een individuele sessie of een groepsbijeenkomst. De sessies vinden plaats in Heiloo of tijdens de reizen in één van de Noordelijk gelegen landen.  Kinderen, jongeren en volwassenen zijn welkom.

Visie & Werkwijze
Het uitgangspunt van praktijk "Het Licht" is de holistische visie. Deze visie gaat er vanuit dat je lichaam, je gedachten en je gevoelens één zijn en evenveel aandacht verdienen. Je wordt in verbinding gebracht met je Goddelijke Zelf. Dit is een krachtige helende liefdesbron die iedereen in zich heeft en die je leert herkennen, voelen en gebruiken. Pure onvoorwaardelijke liefde, zonder oordeel. Vanuit deze bron  heel je jezelf met behulp van meditatie, klank, (vloeibaar) licht en massage.

Marion
Marion C.Mol-van Schagen begeleidt je tijdens de sessies bij het hervinden van je eigen kracht, stralendheid en liefde. Marion trekt mensen aan voor bewustzijnsontwikkeling die zij zelf eerst heeft doorgemaakt. Dit wordt resonantie of synchroniciteit genoemd. Marion: “ik word er enorm blij van als ik zie dat mensen die ik begeleid hun kracht en stralendheid weer voelen en hun eigen verantwoordelijkheid voor hun leven (weer) durven op te pakken”. “Het geeft me steeds weer een dankbaar gevoel dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren”.

Opleiding
Marion heeft opleidingen gevolgd bij John Kalse van de Piramide School of Light, bij Joanne van Wijgerden van Healing Arts bij Hetty Xanthopoulos-van den Bos van Merkivah en bij Roland Verschaeve van het LB instituut in Brugge (België). Daarnaast heeft zij cursussen gevolgd met betrekking tot het werken met het innerlijk kind, gidsencontact, systemisch werk, holistic pulsing, ademtherapie, energetische kindermassage en creatieve rouwbegeleiding.

Inhoud syndiceren