Agenda van AdJan van Gils

De Herberg van de Nieuwe Tijd
AdJan van Gils

infoatiam-reizen .nl

https://iam-reizen.nl
herberg van de nieuwe tijd, retraite, zielscoach, inwijding, pelgrimage, vision quest, healing, wandelcoaching, natuurcoaching.
groepsreizen
Buitenland
Canillas de Aceituno (Andalusië)

https://iam-reizen.nl/


Welkom bij I Am Reizen

I Am Reizen biedt Retraites in Andalusië aan die in essentie over Eenheid gaan. Thema's als overgave, onthechten, transformatie, genieten, verwonderen en het ontdekken van jouw Zielenmissie komen naar voren. Wij werken vanuit het principe dat 'alles vanzelf gaat'. Wat jij nodig hebt om jezelf vrijer te maken, ontvang je. De ene keer wordt het aangereikt door de natuur, een andere keer door een situatie die op jouw pad komt of in de interactie met ons of een deelnemer. Het kan ook een ritueel zijn, een opstelling, meditatie, een creatieve opdracht, een vision quest etc. Wij vertrouwen op onze impulsen. Die te volgen voelen wij als onze verantwoordelijkheid. Wij maken verder gebruik van de dragende kracht van Moeder Aarde, de eenvoud, de stilte, de spontaniteit, de liefde en de kracht van het nu.

 

Daarnaast biedt I Am Reizen ook een unieke overnachtingsplek in Andalusië aan: De Herberg van de Nieuwe Tijd. Een pure plek die opgaat in rust en stilte, ruige natuur en oogstrelende vergezichten. De sfeer van deze Herberg laat je op een eenvoudige manier in jezelf zakken. Je hoeft er alleen maar te zijn. Je kunt hier een kamer huren en gebruik maken van de keuken. Tijdens je verblijf is het tevens mogelijk om mee te doen aan één van onze activiteiten.

 

Is het jouw diepste verlangen om één te zijn met jezelf? Om Hemel en Aarde, man en vrouw, ziel en persoonlijkheid in jou te laten samensmelten? Laat je inspireren door de puurheid van Andalusië. Geef je over aan de wijsheid van jouw hart en laat de bereidheid stromen om vol voor jezelf te gaan, jouw missie en jouw dromen.

 

Laten we samen die Nieuwe Wereld vorm geven waarin we thuis zijn, waar het hoofd in dienst staat van het hart en waar de ziel vrij door jouw persoonlijkheid heen kan stralen.

 

In liefde

Marloes & AdJan

Inhoud syndiceren