Agenda van Trijnie Bijlstra

Agenda van Reija Praktijk voor Energetische Therapie
Trijnie Bijlstra

t .bijlstraatgmail .com

http://www.helenmetliefdesenergie.nl
energetische therapie, reiki, retraites, coaching, healing, overnachten, arrangementen
persoonlijke groei
Drenthe
Norg

 

Retraiteweekend Natuurlijk Spiegelen

23, 24 en 25 augustus 2019

Reija, Praktijk voor energetische therapie organiseert in samenwerking met HumanTree, begeleiding & advies, een retraiteweekend dat geheel in het teken van rust en natuur staat!

Een weekend om in contact te komen met jezelf. Wij zullen je in dit proces begeleiden om  met jou te ontdekken wie jij van “nature” bent.

Een kleinschaliig retraiteweekend, maximaal 4 personen, met veel persoonlijke aandacht en volledig verzorgd.                

De kosten voor een retraiteweekend zijn € 475,00 per persoon. Voor dit weekend hebben we  een speciale aanbieding van € 435,00 per persoon. De prijs is op basis van een verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer en alle maaltijden inbegrepen.

José Pfoster en Meine Pit van HumanTree begeleiding & advies en Trijnie Bijlstra van Reija Praktijk voor energetische therapie hebben een programma op basis van natuurlijk ontstaan.

Aankomst is vrijdag 23 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur en op zondag 25 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur sluiten we dit weekend af.

Voor meer informatie of opgave mail naar t .bijlstraatgmail .com of infoatHumanTree .nl

Wordt één met de Natuur en één metJezelf tijdens dit mooie weekend midden in de bossen van Norg. We zien je graag op 23 augustus a.s.

Wie zijn wij

Meine Pit             

Mijn naam is Meine Pit van HumanTree Begeleiding & Advies. Mijn motto is  Herontdek de natuur in jezelf.  Ik laat zien en begeleidt om vanuit je eigen natuur te denken en te leven, zonder oordeel. Ik help onderscheid te maken tussen wie je van nature bent en wat je je hebt eigen gemaakt. Hierdoor raak je geaard en kun je verder groeien. Ik gebruik de boom als metafoor. Elke boom heeft zijn eigen karakter en eigenschappen, deze zijn een spiegel van jezelf.

José Pfoster

Mijn naam is Jose Pfoster, ik begeleid mensen op het persoonlijk vlak. Mijn motto is: alleen  kan ik niets leren van het leven. Ik heb de ander nodig om te weten wie ik ben. Samen het spel van het leven spelen. 
De ander is dus een spiegel van mijn innerwereld. Op deze manier begeleiden, worden we elkaars leraar en leerling. Om vanuit deze gelijkwaardige positie te werken wordt er een veilige basis gecreëerd. Vanuit deze basis is de natuur in onszelf de richting aangever. Ik hou van intuïtief  werken en de verbinding op te zoeken waar gevoel en hart samen werken. Mij energetisch afstemmen op wat er in het moment is. Er is niets wat ik doe maar het wordt door mij heen geleefd. De kracht van mijn handelen ligt in het  niet-doen. En elk moment de rol spelen die er op dat moment is.

Trijnie Bijlstra                   

Mijn naam is Trijnie Bijlstra, ik woon op een krachtige en liefdevolle plek midden in de bossen van Norg waar ik ook mijn praktijk voor energetische therapie heb. Naast mijn praktijk heb ik een Bed en Breakfast en ben ik werkzaam als docent in het MBO. Het helpen van mens en dier met mijn energetische behandelingen is ontzettend mooi, de cliënt ervaart wat de energie voor hem/haar kan betekenen en hoe dit kan helen.  En dan is er natuurlijk de natuur en de helende kracht die de natuur kan brengen. Dit heb ik zelf ervaren en ik hoor het van de gasten die hier komen overnachten. De rust, de kalmte, de dieren (vogels, eekhoorns) wat een ontspanning geeft dat. Je begrijpt het al wat is er krachtiger dan de natuur om weer bij jezelf terug te komen!

 

 

Inhoud syndiceren