Agenda van Susan Wesseling

Agenda van helender Wijze, voor energie en balans
Susan Wesseling

susanathelenderwijze .nl

http://helenderwijze.nl
Sensi therapie, holistisch, stilteweekend
persoonlijke groei
Noord-Holland
Heiloo
http://twitter.com/helenderwijze
suuswesseling1

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Susan Wesseling, Sensi therapeut.

Op zaterdag 17 januari verzorg ik samen met mijn collega's van het samenwerkingsverband coaches en therapeuten Heiloo een dag in de bibliotheek van Heiloo. Het is dan de maand van de spiritualiteit. De dag is van 10.30-13,30 uur.  Ik organiseer een lezing over hoog gevoeligheid. 

Van 27 februari tot en met 1 maart 2015 organiseer ik een Stilteweekend op de sfeervolle locatie "Oase Rezonans" in Warnsveld in de Gelderse Achterhoek. Wil jij de drukte van de alle dag uit je hoofd halen, zodat je in je lijf kan vinden wat JIJ nodig hebt? Dan ben jij de persoon waar ik de stilte mee zou willen delen. Je gaat heerlijk een weekend aan jezelf werken. De stilte in jezelf ontdekken en hoe het voor je is om een weekend lang in stilte door te brengen....! We gaan dansen, mediteren, in stilte wandelen een krachtplek bezoeken en nog veel meer.  Je investering voor dit heerlijke weekend is € 375,-- exclusief BTW. Mijn wens is om jou daar te mogen ontmoeten!

Sensi therapie:

Is het mogelijk om ten volle te leven vanuit je hart en dan meer liefde, zonneschijn en blijheid te ervaren waardoor alles vanzelf lijkt te gaan?

Hoe werkt de therapie? Samen bewandelen we de weg naar jouw innerlijk. Je krijgt duidelijkheid waardoor je de pijn kunt loslaten. Maximaal vijf Sensi behandelingen leiden naar jouw gewenste resultaat. De therapie helpt om je helder en energiek te voelen. Het zorgt voor energie en balans in je lichaam, waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Je komt dan weer in contact met wie jij in oorsprong bent.

Voor wie? Sensi therapie is geschikt voor iedereen, In het bijzonder voor de hoog gevoelige mens van deze tijd. Je kunt daarbij denken aan AD(H)D, faalangst, stress, burn out, allergie, intolerantie en eczeem. Het is een holistische therapie die inzichtelijk maakt waar de oorzaak van de klachten vandaan komen. Je wordt uitgenodigd om in je kracht te gaan staan als je de stap durft te zetten om aan jezelf te gaan werken.

Mijn wens is om jou te mogen begroeten in mijn praktijk.

Hartegroet,

Susan

 

 

Inhoud syndiceren