Agenda van Gambheera van der Post

Heel-Zijn, centrum voor Mandala tekenen en Reiki
Gambheera van der Post

infoatheel-zijn .nl

http://www.heel-zijn.nl
Kunstzinnige Coaching, Mandala cursussen, Natuur coaching, Reiki.
persoonlijke groei
Noord-Holland
Amsterdam
klik hier
http://www.facebook.com/pages/Centrum-Heel-Zijn-Mandalas-en-coaching/124969167523623
gambheera

https://heel-zijn.nl/komende-cursussen-en-workshops/


Centrum Heel-Zijn ontstond in 2005, toen ik besloot mijn verworvenheden te combineren en in de vorm van een centrum uit te dragen. Heel-Zijn staat voor [her]verbinding met je wezenlijke essentie, je bron, waardoor alles in je leven een juiste plek heeft en een ervaring van compleetheid, van heel zijn, ontstaat. Dit doe ik via;

*kunstzinnig coachen: Op een creatieve manier wordt uitdrukking gegeven aan ideeën, ervaringen en emoties waardoor je nieuwe aspecten in jezelf kunt ontdekken en oplossingen in je leven kunt vinden. Beelden vertellen je waar woorden tekort schieten.

*Natuurcoaching: Al wandelend je antwoorden vinden in wat de natuur spiegelt. Mijn favoriet.

*Mandala tekenen: Het woord ‘mandala’ is Sanskriet en betekent heilige  cirkel. Mandala tekenen is mijn hele leven al mijn passie en het enthousiasme dat ik voor de mandala heb wordt altijd voelbaar overgebracht op mijn studenten. In de cursussen en workshops schep ik een atmosfeer waarin ieder zich gauw op zijn gemak voelt en bemoedig ik ieder de eigen vorm te vinden. In de cursussen worden informatie, meditatieve visualisaties over het onderwerp en het tekenen van een mandala, op een harmonische manier samengebracht. Ook is er ieder jaar een cursus chakra tekenen.

*Reiki: Een vorm van handoplegging die weldadig, helend en bijzonder ontspannend is. Reiki betekent universele levensenergie. Het zelfhelende vermogen wordt met Reiki weer meer geactiveerd.

Inhoud syndiceren