Agenda van Hedwig Arkenaar-Poiesz

Agenda van Hedwig Arkenaar-Poiesz, Ankh deskundige, Karma-coach, magnetiseur, Therapeut, docent, auteur
Hedwig Arkenaar-Poiesz

infoatvayra-ghanta .nl

http://www.vayra.nl
Verkoop tweebenige therapeutische Ankhen, Verkoop Ankhboeken, schriftelijke cursussen over de Ankh, Healing met de Ankh, massages
persoonlijke groei
Noord-Holland
Haarlem
klik hier

http://vayra.nl/nieuwsbrief.html


Als Ankh-deskundige verkoop ik verschillende soorten tweebenige Ankhen. Daarnaast kan ik je door middel van mijn twee boeken: 'Werken met Ankh & Kosmische Schijven' en 'werken met de Ankh voor jezelf' je alle informatie over de Ankh bieden. Met deze boeken die tevens schriftelijke cursussen zijn, kun je zelf met de Ankh aan het werk.

Daarnaast ben ik karma-adviseur, magnetiseur en Malvatherapeut. Ik heb een breed scala van behandelmogelijkheden tot mijn beschikking, waardoor ik met mijn therapie zoveel mogelijk kan aansluiten op jouw persoonlijke behoefte, wensen en verlangens. Ik heb een grote dosis levenservaring en niets menselijks is mij vreemd. Om je zo goed mogelijk te behandelenis het voor mij belangrijk te weten waar je mee zit.

Een eerste kennismaking en oriëntatiegsprek is geheel vrijblijvend en gratis. Het moet immers klikken tussen ons, wil ik iets voor jou kunnen betekenen. Zet jouw eerste stap naar verandering bezoek mijn website www.vayra.nl waar je meer informatie vindt en maak een afspraakl!

Tot ziens!

 

Inhoud syndiceren