Agenda van Angelo Vasalos

Agenda van Heart of Awakening, Angelo Vasalos
Angelo Vasalos

gabyatheartofawakening .nl

http://heartofawakening.nl/
Zelfrealisatie in verbinding, meetings en intensives, satsang, samenzijn in waarheid
persoonlijke groei
Noord-Holland
Amsterdam
http://twitter.com/AngeloVasalos
https://www.facebook.com/www.heartofawakening.nl
https://nl.pinterest.com/angelovasalos/
https://www.youtube.com/channel/UCetYGIHQCqhn576DCyYX30A

http://heartofawakening.nl/praktisch/aanmelden-nieuwsbrief


Angelo heeft vanuit zijn passie voor Essentie en Zelfrealisatie diverse spirituele en therapeutische tradities diepgaand onderzocht en doorleefd. Van daaruit heeft hij een rijke visie gevormd die oosterse inzichten van non-dualiteit, Advaita Vedanta, Zen Boedhisme en Tibetaans Boedhisme (Mahamudra en Dzogchen) wezenlijk integreert met westerse psychologie en kennis van Essentie. 

Met gevoeligheid, absolute helderheid en veel gevoel voor humor werkt hij met de paradox van de onmiddellijkheid van onze verlichte staat van Zijn. Authentieke Zelfrealisatie en het integratieproces van onze Essentiële Natuur binnen de uitdagingen van ons dagelijkse leven en onze relaties staat daarin centraal.

De meetings gaan over Essentie: ontwaken, Zelfrealisatie, authenticiteit, contact en contactvermijding en voluit leven. Want daar gaat het om. Dat doe je niet in je eentje. Dat doe je niet volgens gekunstelde regeltjes, programma's of methodes, maar in authentieke verbinding. In het levende contact met elkaar. 

Angelo is stimulerend en liefdevol. Zijn aanpak is erop gericht dat je direct op eigen benen terechtkomt, je Essentiële Natuur leert herkennen en leert hoe die actief toe te eigenen. Want het gaat om jouw realisatie, jouw wijsheid, jouw passie, jouw leven: voluit leven.

Inhoud syndiceren