Agenda van John Consemulder

Healing Sound Movement (EVENTS, TV en RADIO)
Healing Sound Movement

infoathealingsoundmovement .com

http://www.healingsoundmovement.com
Evenementen en televisie- en radio uitzendingen op het gebied van spiritualiteit, bewustzijn, duurzaamheid en nieuwe wetenschap

http://www.healingsoundmovement.com/contact.html


Healing Sound Movement EVENTS

HealingSoundMovement Events houdt zich actief bezig met het organiseren van speciale (kleinschalige en grootschalige) evenementen op het gebied van spiritualiteit, bewustzijn, duurzaamheid en nieuwe wetenschap.. Zo organiseren we 4 maal per jaar het Avatar Indoor event, het jaarlijkse Avatar Festival en diverse lezingen, workshops, dans- en muziekevents en andere inspirerend evenementen.
Ook zullen we een speciale soundhealing conferenties, interactieve dansworshops, speciale dans- muziek en entertainment events, HealingTao Qigong cursussen, spirituele beurzen en congressen gaan neerzetten!
Verder organiseren we ook unieke lezingen, workshops, paneldiscussies en seminars met (inter)nationale gastsprekers.

 

Healing Sound Movement TV

Sinds oktober 2011 is er ook Healing Sound Movement TV !! Zie de website voor het programma en meer informatie!

 

Healing Sound Movement RADIO

Welkom bij Healing Sound Movement Radio! Tweemaal per week (elke woensdag- en zondagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur) kunt u hier zeer bijzondere radio uitzendingen bijwonen. Luister naar interviews met inspirerende en bekende gasten, waaronder; sprekers, auteurs, wetenschappers, mystici, psychics en healers. Uitzonderlijke onderwerpen en leraren die uw extra aandacht verdienen!

Fascinerende inzichten en belangrijke informatie op het gebied van gezondheid en genezing, bewustzijn en bewustwording, spiritualiteit en nieuwe wetenschap, de problemen van het heden en de oplossingen van de toekomst, en een multidimensionale spirituele wetenschap van het LEVEN! Diverse thema's en onderwerpen die in het teken staan van inspiratie, positieve bewustwording, transformatie en een mooie wereld... Ook achteraf te beluisteren via ons luisterarchief op onze website!

Inhoud syndiceren