Agenda van Stichting Healing Garden (Sarah Schroder)

Agenda Healing Garden
Stichting Healing Garden (Sarah Schroder)

infoathealinggarden .nl

http://www.healing-garden.nl
Festivalorganisator, Evenementenservices
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Leiden
http://www.youtube.com/user/healinggarden
http://twitter.com/HealingGardenNL
https://www.facebook.com/HealingGardenNL/
https://nl.pinterest.com/HealingGardenNL/
https://www.instagram.com/healinggardennl/

About

In 2005 organiseerde Sarah Schroder voor de eerste keer in opdracht van Id. & T, de organisator van Mysteryland een spirituele tuin tijdens de versie welke toen voor de eerste keer op het Floriade terrein werd gehouden en zo’n 60.000 bezoekers trok, inmiddels is Healing Garden alweer jaren een van de vaste Hosting Partners van Mysteryland en trekt dit festival over twee dagen meer dan 100.000 bezoekers. Healing Garden heeft samen met Mysteryland ook in Amerika inmiddels meegewerkt aan 3 Mysteryland US-edities.

In 2009 besloot Sarah om met Healing Garden zelf een eigen festival te organiseren dat inmiddels is uitgegroeid tot een festival dat over een heel weekend is verspreid.

In 2016 besloot Sarah om het geheel vorm te geven in een stichting om nog duidelijker haar missie te onderstrepen naar de buitenwereld.

 

Missie

Healing Garden wil bezoekers op een toegankelijke en laagdrempelige manier kennis laten maken met duurzame alternatieven op het gebied van lifestyle, food en Wellness. Van natuurlijke cosmetica, glamorous veggiefood, bio bier en van klankhealing tot aurareading. 

Door middel van het sprekers, - meditatie, - en workshop programma willen we de deelnemers inspireren om verder in hun eigen kracht te komen en meer naar hun innerlijke antwoorden te gaan luisteren. De tijd van de aanbidding van goeroes is nu echt wel voorbij: het eigen hart is de enige echte leermeester.  Ook vinden wij het belangrijk een “aards” programma te bieden, want het is juist hier op aarde dat we onze lessen kunnen leren. Tussen levens in is er nog genoeg tijd om te zweven.
 

Maar boven alles willen we er met zijn allen gewoon een gezellig feestje van maken.

Inhoud syndiceren