Agenda van Germaine Domatilia

Agenda van praktijk Germaine Domatilia
Germaine Domatilia

germaine .domatiliaatplanet .nl

http://www.germainedomatilia.nl
Medium- & healing consulten gericht op bewustzijnsontwikkeling en -groei, diverse cursussen & workshops w.o. Munay-Ki initiaties
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Den Haag
http://twitter.com/Germaine_D
https://www.facebook.com/germaine.domatilia#!/germaine.domatilia
http://nl.linkedin.com/in/germainedomatilia
http://germaine-domatilia.blogspot.com/
Germaine_Domatilia

aanmelden via germaine .domatiliaatplanet .nl of de website


Namaste!
The Light of God in Me recognizes and honours the Light of God in You,
And in that recognition is our Oneness...

Mijn sessies en activiteiten zijn bedoeld voor mensen die hun leven vorm willen geven vanuit hun diepste inspiratie, dat wat je werkelijk bezielt. Ik bied je handvatten voor het leren herkennen van de taal van de ziel, de taal van je hart, je gevoel en het onderscheiden van de taal van angst. Daartoe is het nodig dat je eerst goed in je basis komt en weer gaat stromen. Dat je je energie schoont van oude, niet-eigen energieën, conditionering, gedachtepatronen en trauma's die maken dat je energie stagneert. Bovenal help ik je her-inneren wie je in wezen bent, wat je te geven hebt aan deze wereld en daarin te vertrouwen.

Het is mijn intentie is om de boodschappen vanuit de Lichtwereld zo zuiver mogelijk over te brengen. En om jou de inzichten en/of healing door te geven, die je nodig hebt om in je kracht te komen. Ik herinner je aan jouw eigen verbinding met de Lichtwereld en leid je terug naar je eigen Weten, je eigen Wijsheid. Ik werk met de vraag vanuit je Ziel waarbij alles wat zich tijdens een sessie voordoet in overeenstemming is met jouw Hogere leiding en jouw persoonlijkheid.

Naast persoonlijke sessies organiseer ik cursussen en workshops om je te ondersteunen op je pad naar bewustwording en om je intuitieve vaardigheden te ontwikkelen.

Meer informatie over de activiteiten, inschrijven & reacties van clienten tref je aan op mijn website. 

praktijk Germaine Domatilia
voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei
www.germainedomatilia.nl | http://germaine-domatilia.blogspot.com

Inhoud syndiceren