Agenda van Praktijk De Engelentuin; Donald en Mariëlle

Praktijk De Engelentuin
Praktijk De Engelentuin; Donald en Mariëlle

praktijkatengelentuin .nl

www.engelentuin.nl
Engelen- Reincartnatie therapie, lezingen over Engelen en Reincarnatie Therapie, Engelen cursussen en inwijdingen, Psychometrie, Bloemenseances
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Geldrop
klik hier
https://www.facebook.com/#!/pages/De-Engelentuin/329137520477548

Wij zullen ons even voorstellen:

Donald Moezel: Reïncarnatie -en regressietherapeut. Ik houd individuele sessie met       mensen die problemen ervaren in hun leven die hoogswaarschijnlijk uit een vorig  leven komen. Dit kan je herkennen doordat je met regelmaat tegen dezelfde blokkade oploopt of dingen meemaakt met hetzelfde thema of emotie. Daarnaast geef ik ook regressiesessies, waar de cliënt teruggaat naar de jeugd-kindertijd om daar de blokkade op te ruimen.

Mariëlle Schmidt: Ik ben Engelen-therapeut, wat inhoudt dat ik werk met Engelen-energie. Ik help mensen tijdens processen in hun leven. Door mijn contact met Engelen geef ik mensen inzicht in problematiek in hun leven. Daarnaast geef ik energetische behandelingen. Ook begeleid ik HoogSensitieve kinderen en hun ouders.

Daarnaast geven Donald en Mariëlle ook gezamelijke sessies op gebied van reincarnatie gecombineerd met healing.

 

De Engelentuin biedt ook een tal van activiteiten op het gebied van lezingen en cursen. De lezingen gaan over: Bloemenseances en Psychometrie waarbij u boodschappen van Engelen ontvangt, Reïcarnatie-therapie met een uitleg daarover en met de mogelijkheid tot een flash-sessie, Hoog sensitieve kinderen, Maria Magdalena enz...

De cursussen die gegeven worden: Engelen-cursus met Engelen-inwijding, Cursus over het Evangelie van Maria Magdalena, en een cursus over Leven in Liefde.

Tevens organiseren wij excursies en reizen in de voetsporen van Maria Magdalena

Inhoud syndiceren