Agenda van John de Ruijter

Agenda van John de Ruijter.
John de Ruijter

infoatjohnderuijter .com

http://www.johnderuijter.com
Energetische healing, healing, energetische therapeut, handoplegging
persoonlijke groei
Noord-Holland
Heerhugowaard
https://www.facebook.com/jjohnderuijter/
https://www.linkedin.com/in/john-de-ruijter-b55465106/

Ik werk als Energetisch healer sterk samen met energieën welke ons liefdevol omringd om inzichten te verkrijgen en u hulp te bieden daar waar gevraagd. Deze energieën manifesteren zich in diverse vormen tijdens mijn werkzaamheden.
 
Energetische healing
Energetisch behandeling is het hele lichaam en de geest er toe aanzetten om weer actief te worden, te "re-balanceren en activeren". Energetisch healen is aangeboren. Je kunt het jezelf niet aanleren. Het is een zuiver weten hoe te behandelen. Het is een stuwing van het natuurlijk aanwezig zijn van energieën die je omringen en samenwerken. Soms is het aanwezig zijn van een natuurlijke healer al voldoende voor een eerste aanzet om te kunnen genezen. Een energetische healer weet intuïtief welke behandeling voor u van toepassing is en hoe hij deze positieve energie over moet brengen om het lichaam en de geest te stimuleren. Al dan niet nog versterkt door een natuurlijke geur, kleur of klankbron.
 
Vertrouwen en verzorgen
Energetisch behandelen is het hele lichaam en de geest er toe aanzetten om weer actief te worden "re-balanceren en activeren". Energetische behandeling kan gebruikt worden bij vrijwel alle klachten en ziekten. Brengt lichaam en geest terug in balans
Energetische behandeling stimuleert een genezingsproces, en helpt om blokkades op te lossen. 
Inhoud syndiceren