Agenda van Ellen Maria Versney

Ellen Maria Versney / Back to Balance
Ellen Maria Versney

e .versneyatchello .nl

http://www.backtobalance.info
Aura & Chakra Reading, Healing, Energetisch Therapeut, Reiki, Mediumschap, Coaching, Kinderen & Jongeren, Workshops, Cursussen
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Eindhoven
https://www.facebook.com/ellenversney/

http://www.backtobalance.info/docs/tarieven_contact.html


Back to Balance: Soul to Soul Communication

Mijn naam is Ellen Maria Versney en Back to Balance is een plek waar ik vanuit spiritualiteit en met veel toewijding mensen begeleid in hun persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Door bewustwording in jezelf en je proces, ga je weer weten wat je werkelijk nodig hebt. Je herstelt een dieper contact met je gevoel en je innerlijke stem: die diepe kern van intuïtieve wijsheid die jou de weg wijst. Door oude patronen of trauma's te kunnen loslaten en genezen, kom je weer volledig in je kracht te staan. Het mogen begeleiden van mensen, ervaren hoe ze geholpen en geraakt worden door een stukje bewustwording en spiritualiteit, is ongelofelijk fijn en dankbaar werk! Afhankelijk van jouw situatie zijn er meerdere manieren mogelijk om deze weg te gaan. Lees er hieronder meer over. Ik heb op al deze gebieden beroepsopleidingen gevolgd en met succes afgerond. 

 

Aura & Chakra Reading

"Can you remember who you were, before the world told you who you should be?"

Het is een fascinerend fenomeen: in je energieveld ligt een schat aan informatie opgeslagen over wie je in wezen bent! Door afstemming op jouw ziel, en door inzet van mijn paranormale vermogens, kan ik jouw aura en chakra’s helderziend lezen. Een reading geeft veel inzicht. In je karakter en persoonlijke ontwikkeling, in hoe bepaalde patronen in het verleden zijn ontstaan en nu doorwerken, in vragen die jou op dit moment bezighouden en vooral ook: inzicht in je kwaliteiten, talenten, mogelijkheden en groei! Een reading biedt herkenning, erkenning, bewustwording en actuele, bruikbare informatie om je verder op weg te helpen in je leven.

 

Healing

“The wound is the place where the Light enters you”

Healing biedt hulp bij zowel fysieke, psychische als emotionele klachten. Door allerlei ervaringen kan onze levensenergie uit balans of geblokkeerd zijn geraakt. Tijdens een healing stem ik mij af op je energieveld die de verbinding vormt met je ziel. Door helderziende waarneming ontvang ik informatie over wie je in essentie bent en wat je nu nodig hebt. Deze intuîtieve waarneming gaat direct naar de kern van het probleem, zonder dat je eerst van alles over jezelf en je klachten hoeft te vertellen. Er zijn veel verschillende healingtechnieken, die allemaal gemeen hebben dat de energie weer in balans wordt gebracht zodat jouw zelfgenezende vermogens hun werk kunnen doen. Ik betrek je bij alles wat ik waarneem, zodat je zelf ook gaat voelen wat er in je energieveld gebeurt. Vaak werkt alleen al het inzicht, en het voelende bewustzijn dat op deze manier wordt geopend, heel helend!

 

Mediumschap

"Earth has no sorrow that heaven cannot heal."

Tijdens een mediamiek consult stem ik mij af op de spirituele wereld en maak contact voor je met een of meerdere overleden dierbaren. Eerst vraag ik of de aanwezige uit de spirituele wereld informatie wil geven over zichzelf en de relatie tot jou om duidelijk bewijs te geven van zijn/haar aanwezigheid en van het voortbestaan van hun leven na dit leven. Maar waar het werkelijk om gaat, is dat overledenen verlangen naar contact met hun achtergebleven dierbaren en hen altijd een liefdevolle boodschap brengen. Ook, of juist, als de relatie bij leven moeilijk is geweest en er sprake is van onopgeloste pijn. Een mediamiek contact is op zichzelf al een wonder. Maar het mogen overbrengen van emoties en helende boodschappen is een prachtige, ontroerende en vaak diepgaande ervaring.

Inhoud syndiceren