Agenda van Juno Quist

Agenda van Juno en Albert Quist
Juno en Albert Quist

infoatliefdeisdeweg .nl

http://www.liefdeisdeweg.nl
Jaargroepen, zomerworkshop, winterworkshop, kennismakingsles, persoonlijke begeleiding, Een cursus in wonderen, familieopstelling
persoonlijke groei
Noord-Holland
Amsterdam Zuidoost
klik hier

infoatliefdeisdeweg .nl


Juno Quist (1944)
Vijfendertig jaar geleden stapte ik in wereld van de persoonlijke en spirituele ontwikkeling in. Na een aantal jaren in psychotherapie geweest te zijn, begon ik met mediteren en het volgen van verschillende opleidingen intuïtieve ontwikkeling. Daar leerde ik werelden van licht en energie kennen die me de ervaringen van vrijheid en liefde gaven waar ik zo naar op zoek was. Maar hoe de liefde naar het leven van alle dag mee te nemen? Ik ervaarde, soms pijnlijk, een kloof tussen momenten van stilte en de rest van mijn leven. Tot ik In 2004 in Een cursus in wonderen precies die antwoorden vond die ik nodig had in mijn dagelijks leven. Sindsdien ervaar ik een stevige bodem onder mijn voeten. Het is een stabiliteit die wortelt in het besef dat ik heel en compleet ben, altijd geweest en altijd zal zijn. Dat maakt me steeds vrijer en opener, in mijzelf en in relaties.
Sinds 1990 begeleid ik professioneel mensen en groepen. Van 1995 tot 2010 deed ik dat samen met mijn diebare vriendin Lidwien Janssen binnen Ranthia, school voor persoonlijke en spirituele groei. Vanaf 2008 begeleiden Albert en ik samen mensen op hun levensweg.

Albert Quist (1948)
Op mijn lange tocht door en voorbij de verwarring en de wanhoop waren er vele therapeuten, helpers en leraren van wie ik enorm veel heb mogen leren. In 1985 kwam een Een cursus in wonderen op mijn pad. Dit boek gaf me antwoorden op fundamentele levensvragen. Sindsdien is De cursus mijn voornaamste gids op mijn levensreis. Net als bij vele medestudenten zie ik bij mezelf hoe deze cursus het hart verzacht en versterkt. Zo kan ik alles wat zich in het leven aandient, steeds meer vanuit innerlijke vrede ontmoeten. En vind ik de inspiratie en de kracht om te doen wat goed is voor mezelf en het grotere geheel.
Juno is mijn trouwe bondgenote op dit wonderlijke pad. Sinds 2007 delen we onze kennis en ervaring in de jaargroepen en meerdaagse workshops die we samen leiden. Dit werk geeft mij een gevoel van diepe vervulling.
 

Inhoud syndiceren