Agenda van Saryo van lakerveld

Agenda van Saryo van Lakerveld | De Vijf Ritmes
Saryo van lakerveld

saryoatkpnmail .nl

http://www.terranova-dans.nl
Dans, 5 Ritmes, De Vijf Ritmes, Dansmeditatie, dansen
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Delfgauw
https://www.facebook.com/groups/113175188711816/
https://www.facebook.com/groups/373637712647608/
https://www.linkedin.com/nhome/
dancing-soul

http://www.terranova-dans.nl/htm/informatie.htm


Welkom Danser, leuk dat je mijn pagina bezoekt.

Je kunt hier alle informatie vinden over De Vijf Ritmes dans activiteiten van Saryo en gastdocenten, die georganiseerd worden door Terra Nova. Vanaf 1998 organiseert Terra Nova dansavonden, cursussen, weekenden en zomerweken. Aan de linkerkant vindt je een aantal folders van aankomende dans activiteiten. Klik op de afbeelding voor een directe link.

De dans: Dansen is altijd een uitingsvorm geweest en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Door middel van dansen kom je in een staat van niet-denken. Je belandt in je lichaam en die is altijd in beweging, zelfs als je slaapt. De best voelbare beweging van je lichaam is je adem en je hartritme. Je adem voert zuurstof aan naar de beweging en je hart is die het gevoel verbindt met de beweging. In deze dansvorm gaat het om contact te maken met de danser in jezelf. Steeds je eigen beweging blijven volgen of je alleen bent of in contact. Dansen is een mooie spiegel van jezelf. Het laat je telkens weer zien waar je staat in het leven. De Vijf Ritmes is gebaseerd op het leven, daarom is het zo’n uitdaging en worden mensen hierdoor geraakt. Gabriëlle Roth’s eerste boek heette daarom ook "Dans het Leven". Als je jezelf tot leven hebt gedanst, dan is er ruimte om jezelf te laten gaan in de extase van de dans (tweede boek "Dansend naar Extase"). Wanneer je de staat van extase bent binnen gegaan, is de beleving van verbondenheid met alles wat leeft een stukje meer werkelijkheid.

Het plezier en de diepgang die de dans je kan geven is alleen maar te begrijpen vanuit je eigen ervaring. Kom daarom eens langs om mee te doen of neem contact op voor advies. Ik bied de dans aan in het binnen- en buitenland. Dit manifesteert zich in verschillende vormen. Je kunt dit terug vinden in het programma.

Ik hoop je een keer tegen te komen op de dansvloer. Saryo

 

"Dance, when you're broken open. Dance, if you've torn the bandage off. Dance in the middle of the fighting. Dance in your blood. Dance when you're perfectly free." Rumi

Inhoud syndiceren