Agenda van Piet Dierking

Agenda DEVA Valkenswaard
DEVA Valkenswaard

p .dierkingatkpnmail .nl

http://www.stichting-deva.nl/index_home.htm
Reiki, Touch For health, Magnetiseren, Handlijnkunde, Psycho-physiognomie, Holystic Pulsing, Workshop Numerelogie, Cursus Intuive ontwikkeling,
persoonlijke groei
Noord-Brabant
Valkenswaard
https://www.facebook.com/pietdierking

Over DEVA

Mij naam is Piet Dierking, als paragnost geboren te Valkenswaard in 1945. Jarenlang is bouwkunde een deel van mijn leven geweest, waarna ik het paranormale verder heb ontwikkeld. Met Reiki, Touch For health, magnetiseren, handlijnkunde, psycho-physiognomie, Holystic Pulsing en diverse cursussen die ik nog meer heb gevolgd. Sinds 1999 ben ik lid van stichting RING (Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheidszorg). Na jaren te hebben deelgenomen aan paranormale beurzen, heb ik het besluit genomen om DEVA (Dierking Energie Valkenswaard) op te zetten. DEVA verzorgt paranormale avonden  & grote beurzen, met meer dan 60 deelnemers. Als paragnost treed ik tevens op voor zalen & thuis-avonden en geef ik advies op paranormaal-alternatief vlak. DEVA werkt met vrijwilligers.

 

Paranormale beurzen

DEVA organiseert meerdere malen per jaar paranormale beurzen. Twee maal in Valkenswaard en twee maal in Reusel. Op deze beurzen zijn meer dan 60 deelnemers te vinden die thuis zijn in gevarieerde disciplines. Ook zijn er stands aanwezig waar spullen te koop zijn op spiritueel gebied.

Entree: € 5,- met vier gratis toegankelijke lezingen. Meer info: zie onderstaande evenementenagenda.

 

Paranormale avonden

Maandelijks worden er paranormale avonden gehouden door gerenommeerde paragnosten en mediums. Zie onze agenda.

Locatie: De Horizon, Amundsenstraat 5 te Valkenswaard. Entree: € 6,-

Inhoud syndiceren